Movilă are o mare dilemă:Cum se fură în secţia de vot?

După ce a luptat timp de 13 ani ca un leu paraleu pentru judeţul nostru, de acuşi se alege praful de el, deputatul PMP Petru Movilă pare a fi ajuns la vîrsta introspecţiilor, a marilor întrebări pe care şi le pune o minte luminată despre ce-i în jur, de ce aşa şi nu altfel şi alte alea. Oful cel mai nou al lui Movilă este de a afla cum s-au furat alegerile prezidenţiale din 2009. Într-o postare pe facebook în care se încearcă a ni se prezenta a fi de o naivitate absolută, Movilă ne întreabă cam care ar fi rolul comisiei de anchetă pentru respectivul eveniment.

Oare intelege cineva ce vrea aceasta asa zisa comisie de ancheta privind alegerile din 2009? Astia fac orice, numai de voturi si procesele verbale de atunci de la alegeri nu se vorbeste. Erau in biroul sectiei de vot 5 oameni ptr Geoana si 1 ptr Basescu. Cum se fura in sectia de vot?”

Păi, comisia ar cam vrea să ştie ce şi cum s-a întîmplat atunci. Iar despre cum se fura, un pic de răbdăre, pînă cînd se va face public raportul comisiei de anchetă. Cică va avea şi desene, ca să poată înţelege oricine. Chiar şi cei care mimează o falsă naivitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *