Movilă se plînge că PNL abureşte românii, dar a votat moţiunea!

Cine spune că Iaşul e lipsit de valori se înşeală amarnic!Putem da un singur exemplu şi credem că ăla va fi suficient ca răuvoitorii şi cîrcotaşii să-şi schimbe părerea şi să-şi pună, umili, cenuşă în cap!

De ceva timp urbea noastră s-a căptuşit cu un politolog, gînditor politic, filozof, spuneţi-i cum vreţi, pentru că asta nu-i scade valoarea, de prima mîna. Este vorba, aşa cum sîntem siguri că v-aţi dat seama, de deputatul PMP Petru Movilă.

Trecem (cu părere de rău, din lipsă de spaţiu!) pentru mostre anterioare de matură gîndire politică şi ne oprim, pentru o cît mai clară exemplificare, la o postare pe pagina sa de facebook prilejuită de recenta moţiune de cenzură.

Spune aşa binecunoscutul politician:„Am votat pentru motiunea de cenzura initiata de PNL in conditiile in care PSD, sub masca unor masuri superficiale, a distrus fundatia acestei tari. Efectele devastatoare se vad deja. Este de ajuns sa te duci la primul magazin si sa-ti faci cumparaturile zilnice. Sau sa te duci la banca si sa-ti achiti ratele. Ce sa mai vorbim de autostrada sau de soseaua de centura?
Insa, demersurile de acest gen sunt sortite esecului atunci cand sunt nefundamentate si serioase. Fara negocieri, fara o intentie reala de a da jos PSD-ul, aceste motiuni sunt doar praf in ochii romanilor. 
Motiunea initiata de PNL a fost votata de toti parlamentarii PMP, asa cum ne-am asumat si atunci cand am semnat-o.”

Nu ştim exact ce a vrut să spună Movilă, dar să vă spunem noi ce am înţeles.

Demersul PNL a fost nefundamentat şi serios. Neavînd intenţia de a da jos PSD, acesta miroase a blat. Moţiunile de acest tip sînt simple abureli politice, praf în ochii românilor. PMP a votat moţiunea PNL. Deci, s-a înhămat la un demers nefundamentat şi neserios. Deci, nu doreşte să dea jos PSD. Fiind de partea unei moţiuni care înseamnă praf aruncat în ochii românilor şi PMP se face părtaş la aceasta. Greşim undeva, că noi aşa am înţeles?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *