Simona Halep vorbeşte pe şleau despre Ion Ţiriac!

Simona Halep a reușit performanțe care sunt apreciate de cei mai mari tenismeni ai lumii, dar nivelul la care a ajuns se datorează și oamenilor din jurul ei care i-au dat curaj, după cum mărturisește chiar ea. Ion Țiriac este unul dintre cei care-i ridică mereu moralul, chiar dacă este foarte exigent.

Actualul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, îi oferă multă siguranță de sine și este un bun sfătuitor de fiecare dată când se antrenează, dar nu este singurul mentor. Într-un interviu acordat Cristinei Țopescu, pentru Canal 33, Simona Halep a mărturisit că Ion Țiriac este destul de dur cu ea și nu o menajează:

„Antrenorul meu este o persoană blândă. Nu mă ceartă și nu ridică tonul. Îmi place asta la el. Nu mă inhibă și îmi arată unde ar trebui să lucrez și cum să devin mai bună. Mă ajută, însă, și partea mai dură, pe care o am de la domnul Țiriac. El pune mâna pe telefon și îmi spune direct, fără menajamente. Domnul Țiriac îmi spune cam aceleași lucruri pe care mi le spune Darren, dar mai dur”, a dezvăluit Halep pentru Canal 33.

Personalitatea critică a lui Țiriac a influențat-o benefic pe Simona pentru că îi dă încredere de sine: „Vine la meciuri, mă susține, vorbește cu mine despre tenis, încearcă să mă înțeleagă, iar felul dânsului de a fi, puterea interioară, mă ajută să am mai multă încredere în mine. Tot timpul mi-a spus că am calitățile necesare să ajung cât mai sus. Asta mă motivează să mă antrenez mai mult.”

SURSA:click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *