Movilă și-a tras , pe facebook,poză de om cuprins de griji!

Simțul ridicolului nu pare a se număra printre calitățile politicienilor români.De cînd cu facebook-ul, toți își trag poze în care să se dea cît mai interesanți,mai deosebiți, mai „extra” decît noi aștia, restul. Vioara întîi pe Iași a fost,  de departe, senatorul Iulia Scântei, care ne-a înebunit, pur și simplu, cu încercările ei de a se prezenta drept o aristocrată pur-sînge ajunsă să trăiască în epoca noastră dintr-o simplă greșeală de planing parental.

Azi îl avem de client pe deputatul Petru Movilă,cu noua sa poză de profil a contului de socializare.Privire absentă, dar gînditoare, de zici că trece prin noi, cei care privim, iar chestia cu ochelarii ținuți la vedere dă un și mai mare efect senzației de om cuprins de grija semenilor săi. Ce mai, forța gîndirii sale răzbate prin ecranul laptop-ului!Păcat că nu se văd și rezultatele!În rest,totul OK.

Totuși,am avea o sugestie pentru viitoarele fotografii.Dacă ar ține capul un pic mai jos ar putea fi confundat cu „Gînditorul de la Hamangia „.  Ceea ce nu-i de ici, colea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *