Lui Dan Diaconescu i s-a dat „permisie” și a plecat în vacanță!

Condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu a ieşit din Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşea pedeapsa, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi strângă în braţe fiica şi iubita. Cancan.ro a aflat că fostul otevist nu a fost eliberat condiţionat, ci a primit o permisie pentru bună purtare.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în 2015, iar de atunci nu a dat niciun interviu, preferând să fie cât mai tăcut. Potrivit surselor Cancan.ro, fostul otevist a avut un comportament ireproşabil după gratii şi nu a creat probleme, motiv pentru care a şi fost recompensat.

 aeroporttt”Dan Diaconescu a primit o permisie de câteva zile, având în vedere comportamentul său din perioada de detenţie. Este un deţinut disciplinat, nu a creat probleme, iar lăsarea lui în libertate în perioada permisiei nu prezintă un pericol”, au declarat sursele noastre. Potrivit unor informaţii primite la redacţie, însă neconfirmate, Dan Diaconescu s-ar fi aflat la sfârşitul săptămânii trecute pe litoral.
Înainte de a fi arestat, Dan Diaconescu era tare mândru de limuzinele sale: un Bentley Continental şi un Rolls Rols-ul Phantom, însă acele vremuri sunt istorie.Diaconescu a ajuns după gratii, societatea Ocram, care deţinea licenţa OTV, a intrat în faliment, iar acum maşinile pe care le conducea DD şi pentru care s-au plătit 650.000 de euro, au ajuns să valoreze foarte puţin. Potrivit planului de reorganizare propus la un moment dat de administratorul Ocram, automobilul Bentley Continental fabricat în 2007 a fost evaluat la 211.786 lei, (47.000 euro) având 21.000 de kilometri parcurşi, deşi a fost cumpărat cu 280.000 euro. Cealaltă limuzină cu care mergea DD, Rolls Royce Phantom, fabricată în 2007, a fost evaluată la 419.984 lei, (93.600 euro) având 69.000 de kilometri la bord, chiar dacă a costat 385.000 euro. Iar în acest moment,cu siguranţă, cele două autoturisme nu mai valorează nici atât, ştiut fiind că preţul unor astfel de bolizi scade pe măsură ce timpul trece.Fostul „otevist“ a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de acasă, în 2015, şi scos pe uşă cu cătuşele la mâini.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *