Muammar Gaddafi ar putea salva Iaşul de sărăcie şi foamete

Exclusivitate absolută! Informaţii care vor zgudui Iaşul

După ce i-a nenorocit pe alţii, ne poate ferici pe noi? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele oficialităţilor şi şefilor de servicii secrete, care au cunoştinţă despre ştirea bombă. Informaţia, scursă din cabinetul dictatorului libian şi ajunsă pe controversatul site cu documente strict secrete WikiLeaks, este acum întoarsă pe toate părţile în birourile din Primărie, Prefectură, SIPI şi SRI. Ce l-ar determina pe multimiliardarul Gaddafi să se refugieze la Iaşi? Ce avantaje vom avea, dar şi ce pericole ne pândesc dacă dictatorul ar ajunge aici? Sunt întrebări care aşteaptă răspunsuri extrem de rapide, pentru că oferta, potrivit Wikileaks, este valabilă doar 72 de ore.

Muammar Gaddafi

Muammar Gaddafi

Colonelul Muammar Gaddafi a ajuns la borcanul cu miere pe 1 septembrie 1969, printr-o lovitură de stat fără vărsare de sânge, în urma căreia l-a îndepărtat de la putere pe regele Idris I, a abolit monarhia şi a instaurat aşa-numita “Republică Arabă a Libiei”. De atunci şi până acum, Gaddafi a făcut bune şi rele, s-a bucurat de plăcerile vieţii şi i-a privat pe alţii de ele, s-a înconjurat de prieteni şi duşmani, a fost ridicol sau de-a dreptul inspirat; într-un cuvânt, a trăit ca un dictator de 24 de karate. Acum, însă, Muammar se chinuie să înece în sânge o ţară sfâşâiată de revolte conduse din umbră de masonerie şi este doar o problemă de timp până ce va trebui să-şi ia călcâiele la spinare, precum alţi tovarăşi de-ai săi din Orientul Mijlociu sau Africa de Nord. “Unde s-ar putea refugia?”, s-au întrebat imediat zecile de agenturi şi servicii secrete care adulmecă prada. Potriviti site-ului de scurgeri WikiLeaks, prima variantă ar fi fost Cuba, însă Fidel Castro, obosit şi hărţuit după zeci de ani de luptă cu Occidentul, ar fi spus “pas, amigo”. A doua variantă a fost China, dar se pare că, deşi Beijingul şi-a dat acordul de principiu, dictatorul libian a refuzat să fie privit ca un căţel adăpostit la curtea puternicului Hu Jintao.

Gaddafi a oscilat între România şi Bulgaria

Gaddafi-si-Berlusconi

Gaddafi si Berlusconi

Nevoit să aleagă – şi să aleagă repede – dictatorul libian şi-a amintit cu plăcere de Europa şi de vechiul său prieten de orgii cu minore, Silvio Berlusconi. Însă şi această variantă a căzut, pe motiv că situaţia lui don Silvio scârţâie la fel de rău la el acasă. Potrivit rapoartelor prezentate de Wikileaks, enervat de toate aceste situaţii fără ieşire, Muammar Gaddafi şi-a somat consilierii că nu mai acceptă alt loc de refugiu decât Europa şi a insistat că va merge “în cea mai săracă zonă a ei, pentru că într-un asemenea loc nu poate fi primit decât bine”. Rezultatul căutării pe internet a “celei mai sărace regiuni din UE” a oscilat câteva secunde între România şi Bulgaria, s-a aşezat apoi pe zona de nord-est a ţărişoarei noastre şi a făcut să pâlpâie numele Iaşului. Potrivit rapoartelor WikiLeaks, Gaddafi a cam strâmbat din nas, dar a transmis în cele din urmă că vrea un răspuns în maxim trei zile, cât mai omoară el nişte terorişti şi alte elemente provocatoare.

Averea dictatorului: 120 de miliarde de dolari!

Potrivit surselor citate de Wikileaks, averea totală a clanului Gaddafi s-ar ridica undeva la 120 de miliarde de dolari, adunaţi cu sânge şi sudoare în cei peste treizeci de ani de când conduce ţara. “Bogăţia lui Gaddafi este greu de cuprins cu mintea. Dacă va veni la Iaşi şi va cheltui doar unu la sută din averea lui, vom deveni cel mai bogat oraş din România”, spune entuziasmat Doru Mitrişcă, economist în cadrul Primăriei Iaşi. Deşi vestea a stârnit mult entuziasm prin locurile bine informate din târg, reprezentanţii autorităţilor se feresc să facă prea multe comentarii. “E doar un zvon, nu are rost să îl comentăm acum. Oricum, dacă va fi să vină, le vom oferi terenul din Nicolina unde trage de obicei Circul. Lor le place să stea la cort”, a fost singura informaţie pe care am reuşit să o smulgem de la prefectul Dragomir Tomaşeschi.

Gaddafi ar putea fi candidatul PNL la Primărie!

În cazul în care s-ar stabili în Iaşi după ce va fi fugărit cu pietre din Libia, Muammar Gaddafi nici nu şi-ar vedea capul de treabă, la câte probleme ar avea de rezolvat. Şi nu oricum, ci din postura de candidat la Primărie din partea PNL, dau ca sigură informaţia sursele noastre din cadrul Lojei masonice din Ciurea, care urmăresc îndeaproape desfăşurarea acţiunii. Conform unei liste pregătite deja în laboratoarele liberalilor din Podu Roş, prima dată dictatorul va fi rugat să ajute echipa de fotbal ACSMU Politehnica Iaşi să promoveze în divizia A (prin readucerea în lot a lui Ionuţ Bâlbă, reactivarea antrenorului Ionuţ Popa şi cumpărarea starului brazilian Roberto Carlos). Al doilea punct pe lista de priorităţi va fi rezolvarea problemei CET-ului, dar nu nu chiar de tot, că e o vacă bună de muls. Pe urmă, va trebui să mai scoată nişte fonfei şi să cumpere 11 autobuze MAZ, pentru relansarea transportului în comun, să finalizeze ansamblul Palas, prin care vor fi create cel puţin 200 de mii de locuri de muncă pentru ieşenii creduli, şi, nu în ultimul rând, va trebui să facă din Iaşi un “Oraş european al sportului şi fuduliei”. În schimb, Iaşul se va angaja să-i confere titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii “Petre Andrei”, să-i ridice un palat pe măsura ambiţiilor sale, cu ajutorul angajaţilor de la Salubris şi Citadin, şi să asigure o şedere cât mai tihnită şi plină de bucuriile bătrâneţii, între cele şapte coline ieşite din criză.

Va urma, pe măsură ce aflăm noi amănunte despre negocierile dintre cele două părţi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *