Music Star 2011, la Iași

Casa de Cultură a Studenților a fost, timp de trei zile (9-11 noiembrie), gazda Festivalului Național Studențesc ,,Iași Music Star 2011”. Aflându-se la a V-a ediție, concursul s-a desfășurat pe trei secțiuni: solist vocal, grup vocal și creație.

Invitata specială a spectacolului a fost Maria Daniela Păuleț, o tânără de 22 de ani din Iași. ,,You lost me” este melodia care a desemnat-o câștigătoare a locului I în 2010, la secțiunea solist vocal și care i-a ridicat în picioare pe ieșeni. Publicul nu a fost numeros, însă cei prezenți au avut ocazia să vadă persoane cu adevărat talentate cu voci minunate. De aceea, celor cinci membri ai juriului, le-a fost destul de greu să decidă cine va fi câștigătorul.

,,A fost dificil să alegem, deoarece concurenții au venit foarte bine pregătiți. Am încercat să-i departajăm cât mai corect, iar colegii mei m-au împins pe mine în față să vorbesc ca să iau eu bobârnace”, afirmă Emil Răducanu, președintele juriului.

Andra Botez, a fost fericita câștigătoare a premiului I, o ieșeancă a cărei voce a tăiat răsuflarea juriului şi spectatorilor. La final au urmat, cum era şi firesc, ropotele de aplauze din sală.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *