N-o sa crezi cum arata sotia URIASULUI Ghita Muresan! Blonda este sufletul petrecerilor!

Unul dintre cei mai cunoscuti sportivi romani de peste hotare, Ghita Muresan si-a ascuns cat a putut sotia de ochii curiosilor. Cancan.ro a intrat in posesia unei poze care arata cine este femeia care doarme langa urias!

Considerat pana nu de mult cel mai inalt jucator din istoria NBA, romanul Ghita Muresan, care masoara 231 de centimetri, a reusit sa faca performanta nu doar in sport, ci si la Hollywood! A jucat in filme, iar celebritatea lui i-a adus satisfactii atat de mari, incat nu si-a mai dorit sa traverseze Oceanul spre casa.

S-a stabilit definitiv in Statele Unite, impreuna cu sotia Liliana, si cei doi baieti, George si Victor, unde au pus la cale un plan care sa le faca viata si mai frumoasa.

Au deschis o academie de baschet dupa retragerea din sport, unde “uriasul” ofera lectii pentru sute de copii, majoritatea dintre ei foarte saraci.

Putini stiu insa cum este viata lui Ghita Muresan in afara terenului, pentru ca tot timpul a tinut departe de interesul public date si poze cu familia lui. Cancan.ro a intrat in posesia unei poze rare cu femeia care ii este aproape fostului sportiv, dar si cu cei doi beieti care il fac sa fie foarte mandru.

Sotia lui este sufletul petrecerilor

Ziaristii americani au descusut-o intr-un interviu in care blonda a recunoscut ca ii plac petrecerile, lucru recunoscut si de Ghita, care spune despre ea ca este chiar ca ea e sarea si piperul oricarei intalniri cu prietenii lor.

Aceasta este probabil singura poza cu sotia lui Muresan care i-a scapat pe internet

Aceasta este probabil singura poza cu sotia lui Muresan care i-a scapat pe internet

Ghita si Liliana sunt casatoriti de peste 20 de ani, insa cand a fost vorba sa se afle si secrete din dormitorul lor, multi au ramas cu ochii in soare.

Si cei doi baieti ai cuplului sunt pusi mereu pe distractie, iar asta se vede si din pozele pe care le fac cand pleaca in excursii.

Intrebat daca este reala legenda potrivit careia barbatii inalti se pot lauda cu dotari pe masura, “uriasul” a evitat elegant acest raspuns. “Legendele au locul lor. Sa lasam sa fie legenda. Secretul face curiozitatea omului”, a spus el.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *