N-o să-ţi vină să crezi ce-a făcut Avoievodiţei cu ceasul de la mână

Dragul nostru prezident de Cejău are o pasiune. Face el ce face și întârzie la orice eveniment organizează. Anunță, să zicem, ora 12.00 ca să spună ceva de neuitat, dar înainte de 12.15 sigur nu apare. Bun, atunci de ce nu face ce fac mulți în aceeași situație, adică să-și dea ceasul înainte, să li se pară că e 12.15, când de fapt e 12.00? Păi, cine zice că nu face taman asta? Omul și-a reglat ceasul cu 10 minute înainte, tocmai ca să nu întârzie. Partea proastă e că e băiat isteț, așa că nu reușește să se păcălească singur. Ştie că şi-a dat singur ceasul înainte, aşa că, aproape la orice sindrofie, tot măcar un sfert de ceas întârzie, chiar și față de ora avansată pe care i-o arată ceasul. Cum să nu-ți fie simpatic omul ăsta?

Întrebare la Radio Erevan pentru un prezident de Cejău: Că veni vorba de prezident, ne-am adus aminte de rubrica noastră de neclarități. Întrebare, că poate ne lămuriți voi. Când Kiril a fost înlocuit cu A lu’ Ivan în funcția de adjunct de voevod, s-a lăsat cu scandal. Kiril a atacat mazilirea în instanță, Avoievodiței a atacat și el mazilirea în instanță, din spirit de solidaritate. Foarte frumos, ce să zicem. Dar acum, când Kiril a fost mazilit de la leberali chiar de Avoievodiței, cum se mai joacă meciul? Mai merge procesul? Îl mai crede Avoievodiței cel mai bun adjunct de voevod din câți au existat vreodată?

Să fie de vină Laura Cosoi? Smiley nu vine la aero-distracţie: Dezamăgire la aerohalta ieșeană. N-a avut treabă badea Marus și s-a apucat să facă și anul ăsta o distracție în aer și pe apă pentru amețit electoratul. Frumos. Lăudabil. Splendid. Partea proastă e că au apărut unele probleme, iar distracția ar putea să fie mai ratată chiar ca aia de anul trecut. O dată, că voia să facă un concert Smiley acolo, ca să atragă lumea. Țeapă, că omul a zis ”pas”. Între noi fie vorba, nu era chiar scump. Între 5.000 și 8.000 de euroi, în funcție de cum se negocia. Doar că aerohalta s-a trezit târziu, iar omul e busy. Al doilea, că și mulți dintre cei care trebuiau să vină cu avioanele să se dea peste cap și cu yahtul să pretindă că se îneacă, au zis și ei ”pas”. De ăștia nu știm exact de ce, dar programul s-a scurtat cu o oră față de cel preconizat și a devenit și mult mai aerisit decât ce se voia. Noroc de transportul moca, asigurat de Aeroport. Mai știi? Poate se strâng spectatori cât la o pomană electorală prin vreun cătun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *