Napoli şi Prunea, stabilindu-şi noile obiective înainte de a dispărea în ceaţă. Duet fără regret

Deşi ei înşişi recunosc că se află la cârma unuia dintre puţinele cluburi din România care n-au probleme financiare, preşedintele Florin Prunea şi antrenorul Nicolo Napoli s-au supărat ca văcarii pe sat şi ameninţă că pleacă de la CSMS din vară. După eşecul mai mult decât dubios cu FC Voluntari de pe teren propriu, cei doi au apărut scăpărând pe la conferinţele de presă, spunând în stâga şi-n dreapta ce rău o duc ei la Iaşi, deşi echipa are toate plăţile salariale achitate la zi, başca cel mai mare salariu de preşedinte de club din Liga 1. Dar, despre substratul acestor declaraţii publice, aflăm mai multe dintr-o discuţie purtată în vestiar între cei doi „profesionişti”.

Nicolo Napoli: Florine, care naiba a mâncat covrigi în vestiarul ăsta? Zău, miroase tare a brutărie.
Florin Prunea: O fi fost Mitică Dragomir pe aici, în vizită la băieţi. Un adevărat domn, n-a venit cu mâna goală, o fi adus o pâine albă de mâncat la meciul ăsta. Ia zi, ţi-ai făcut discursul pentru conferinţa de presă?

Încă mai lucrez la el. Nu ştiu încă ce strategie să adopt. Să fiu ofensiv sau defensiv, să atac prin învăluire, cu doi jucători la marcaj, habar n-am cum să încep.
Ce tot atâta strategie, bre Nicolo? Intri cu tupeu în sală şi zici că-ţi pute la Iaşi, că vrei să te întorci în Italia, că nu e vina ta că echipa nu dă mai mult de două goluri pe meci, chestii din astea, să se vadă că, de fapt, tu eşti victima unor forţe malefice care au început să acţioneze pe terenul din Copou, unde luăm bătaie pentru că nişte dulapuri de rugbyşti ne-au stricat iarba.

Da, Florin, dar parcă nici nu pot să mint în halul ăsta. Oi fi eu din patria Cosei Nostra, dar un pic de nobleţe siciliană mai am în jambiere.
Aha, deci aşa! Bun, atunci vrei să desenez pe tablă toate schemele cu pariurile ilegale pe care le făceai? Vrei să te lucrez profesionist, hai, spune-mi!

Nu te enerva, boss, am înţeles ce vrei de la mine. E ok, mă duc la conferinţă şi dau cu basta de pereţi!
Nu, cu basca de pereţi o să dea Ganea, ca să creeze o mică diversiune, mă-nţelegi? Tu trebuie să fii surâzător, aristocratic, ca şi cum ai fi învins azi şi pleci elegant ca un principe de la Iaşi.

Bene, cum zici tu, boss. Se vede că ai şcoală pe tine, cum spuneţi voi, profesioniştii din fotbalul românesc.
Normal, bă! Eu am dat destule semnale la amărăştenii ăştia de ieşeni că mă doare-n portofel de oraşul lor, cică cultural. Din vară mă duc la Mitică Dragomir, în Voluntari, acolo creşte banul adevărat. Sau poate în Las Fierbinţi, să am şi audienţă tv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *