Andreea Marin a vorbit despre sarcină. Vedeta TV a făcut primele declaraţii

Andreei Marin cu soţul ei, însă despre asta v-am povestit deja într-un articol anterior (aici puteţi citi mai multe). Acum vă dezvăluim lucruri despre viitorul copil al cuplului, care, da, este foarte fericit şi se gândeşte în continuare să-şi mărească familia.

Andreea Marin (41 de ani) are o relaţie fericită cu soţul ei, Tuncay Ozturk, nu se gândeşte la divorţ, însă despre asta v-am lămurit într-un articol anterior (aici puteţi citi mai multe), tot pe CANCAN.ro. Aşadar, când toată lumea îi crede certaţi şi cu scandaluri în familie, prezentatoarea emisiunii ”Preţuieşte viaţa”, de la TVR 1, difuzată în fiecare duminică, timp de 10 ediţii, de la ora 17:00, şi partenerul său de viaţă îşi fac planuri în ceea ce priveşte meseria de viitori părinţi, statut cu care Andreea este deja familiarizată, deoarece mai are o fetiţă, pe Violeta, din prima căsătorie cu Ştefan Bănică Jr. 
CANCAN.ro a contactat-o pe Andreea Marin, care a oferit informaţii pe marginea acestui subiect strict pentru a-şi încuraja admiratorii într-un sens pozitiv, deoarece viaţa sa este departe de a fi una cu probleme, ba din contră. Aşadar, noi am aflat că prezentatoarea TV lucrează intens la un … copil, iar dacă nu se va întâmplă să rămână însărcinată va lua în considerare şi alte metode pentru a deveni din nou mamă. ” Ne dorim şi un copil, iar dacă nu voi putea rămâne însărcinată pe cale naturală, atunci voi apela şi la înseminare artificială. De ce nu? ”, a răspuns Andreea Marin, la întrebarea CANCAN.ro.
Andreea Marin îşi mai doreşte un copil, iar dacă nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală, atunci va apela la inseminarea artificială.
Andreea Marin îşi mai doreşte un copil, iar dacă nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală, atunci va apela la inseminarea artificială.
Viaţă de familie
În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorţat în anul 2000. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ştefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul şi-a anunţat divorţul pe reţeaua de socializare Facebook. Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut şi osteopat, care este şi preparator fizic al lotului naţional de gimnastică feminină al României.
Cariera profesională
În aprilie 2010, a câştigat medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat. Este manager al Proiectului Şcoala Mamelor („MOM UP – Reţea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate în situaţii dificile de viaţă”), parte din proiectul naţional iniţiat prin Fundaţia Preţuieşte Viaţa (preşedinte Andreea Öztürk), care oferă răspunsuri gratuite la problemele mamelor şi ale famililor lor din partea unor specialişti (medici, jurişti, psihologi, experţi în comunicare şi formare profesională etc.). Este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperişul Africii”, şi coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, care a obţinut cea mai mare audienţă la 1 decembrie 2001. A fost director de program şi gazdă a emisiunii tradiţionale „Cei mai iubiţi”, prin intermediul căreia Televiziunea Naţională oferă trofee pentru următoarele categorii: sport, teatru & film, muzică, umor, radio, televiziune, presă scrisă, afaceri şi modă. Premiile au fost oferite în baza rezultatelor unui sondaj naţional realizat de un prestigios institut de sondare a opiniei publice. A fost câştigătoarea trofeului „Cea mai iubită vedetă feminină de televiziune”, în ediţia din 2002 a spectacolului „Cei mai iubiţi”.
sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *