Năstase a devenit „persona non grata” pentru organizatorii turneului de la Wimbledon!

O nouă veste proastă pentru fostul tenismen Ilie Năstase. Directorul executiv al All England Club, Richard Lewis, a declarat că va fi oprit la porţile complexului de la Wimbledon dacă va încerca să intre cu bilet.

După scandalul creat la Fed Cup, preşedintele All England Club, Philip Brook, a declaarat că Ilie Năstase nu va fi invitat în Loja Regală la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon. Directorul executiv al clubului a fost însă şi mai tranşant, anunţând că Năstase „ar putea fi oprit” la porţile complexului de la Wimbledon, dacă va încerca să intre cu bilet.

Replica fostului campion nu s-a lăsat așteptată.

„Dar să trăiesc am voie? Am voie să mă duc la Londra, să intru în oraş, pe străzi? Să îi întrebaţi asta! Nici în Anglia poate că nu am voie să merg. Ce am făcut? Am omorât vreun om? Eu am o problemă cu ITF-ul (Federaţia Internaţională de Tenis). Până nu dă o decizie clară ITF-ul, Wimbledon-ul nu are de ce să aibă ceva cu mine. Luaţi-o cum vreţi, ca pe o răzbunare… nu prea mă mai interesează. Eu atâta ştiu şi ar trebui să îi întrebaţi pe ei: în ’73, când n-a vrut să joace nimeni la Wimbledon şi eu am jucat – nu contează? La asta nu se gândesc? Dar dacă ei sunt atât de minusculi la minte, eu nu am ce să le fac. Ce legătură are Wimbledon-ul cu ceea ce am spus eu despre Serena şi cu meciul din România? Dacă făceam prost la Wimbledon, înţelegeam să fiu suspendat. Dar aşa, nu înţeleg”, a declarat Năstase pentru Pro Sport.

SURSA:ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *