Nichita vrea să se tragă cu bicicleta

Bicicleta lui JijiNici nu vă închipuişi, stimaţi ieşeni, ce vise normale şi… cuviincioase au unii edili din marile oraşe ale ţării! Să-l luăm, de exemplu, pe Gheorghe Nichita.

Primarul nostru ar renunţa la toate limuzinele, la maşina de serviciu şi la şoferul personal pentru o… bicicletă. Dar nu o face pentru că… nu are timp. Sunt un Primar foarte ocupat cu proiectele de modernizare a oraşului şi cu tot felul de alte responsabilităţi”, se scuză edilul şef.

În septembrie 2010, organizaţia Civicultura, U.E. şi Primăria Iaşi au lansat campania BiciCOOLtura, program care promovează mersul pe bicicletă. Acuzat că a cheltuit prea mulţi bani cu publicitatea campaniei şi prea puţini cu construirea de piste pentru biciclişti, Primarul Nichita a răspuns: „Nu cred că am cheltuit prea mult cu publicitatea. Eu nu am promovat pistele de biciclişti pe care le-am făcut, ci mersul pe bicicletă”

Aproape 20 de milioane de euro au fost trimişi de U.E. pentru construirea pistelor de biciclişti. Programul ar urma să continue în zona cartierelor Nicolina – Podu Roş – CUG.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *