Nicolae Guță a ajuns aproape piele și os! O fi bolnav?

Zvonurile că Nicolae Guţă este grav bolnav sunt alimentate şi de imaginile înfricoşătoare cu manelistul care au ajuns pe reţelele de socializare. Guţă a slăbit atât de mult încât pare un schelet ambulant, spun chiar fanii săi, care se tem ca manelistul să nu fie bolnav de SIDA!

Nu mai puţin de 25 de kilograme a slăbit Nicolae Guţă iar burta lui proeminentă de altădată e doar o amintire. Nici hainele nu-i mai vin iar la faţă este tras de tot, iar toate acestea i-au determinat pe fanii săi să-i transmită pe reţeaua de socializare mesaje alarmante. “Eşti un schelet ambulant, Doamne Fereşte, bat în lemn, dar tu eşti că o stafie, urâtă – fiinţă!”(…) “Guţă ai slabit cam mult, mai lasă femeile şi ia şi mănâncă şi dormi” (…) “Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar arăţi foarte rău … parcă ai fi bolnav, o boală care te usucă pe picioare zici că ai SIDA … Doamne fereşte. Iartă-mă că spun asta … eu sper doar să mă înşel … poate eşti doar obosit şi stresat şi ai nevoie de o pauză … tu ştii cel mai bine despre starea ta de sănătate. Succes în continuare!”

Guţă este cardiac, a suferit un infarct acum 12 ani iar analizele recente i-au ieşit destul de rău, astfel că a renunţat la grăsimi şi mănâncă sănătos. Rezultatele se văd deja…asta dacă nu este cu adevărat bolnav, cum se tem fanii săi!

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *