Romeo Vatră a rămas fără lapte proaspăt! Cine crede liberalul că sînt vinovații!

Liderul consilierilor județeni PNL, Romeo Vatră, crede că a găsit răspunsul pentru care nu se gasesc zilieri pentru muncile agricole sau zootehnice:ajutoarele sociale date de partidul de guvernamînt. Noi credeam ca drept cauze pot fi enumerate îmbătrînirea satelor, migrarea forței de muncă de la țară spre oraș sau spre occident, dar exemplul dat de Vatră ne face să credem că am putea sa ne înșelăm. Noi tot sîntem de părere că postarea de pe facebook a consilierului județean liberal se vrea un soi de glumiță, pentru că dacă nu e treaba e serioasă. S-ar putea pune și alte întrebări, relativ la lipsa de sprijin a producătorilor locali sau fiscalitatea derizorie practicată relativ la marile lanțuri de magazine. Pînă atunci, însă, citiți ce scrie Vatră și amuzați-vă de povestioara sa. Doar sîntem în orașul lui Ion Creangă!

„Azi am primit o veste proasta. NU vom mai primi lapte proaspat de vaca acasa. In vara aceasta am fost aprovizionati de catre un producator local din comuna Rediu. Lapte bun, proaspat muls, livrat la usa. Din pacate, microferma se va inchide pentru ca nu gasesc muncitori necalificati care sa ii ajute.

Daca va intrebati de ce nu avem producatori locali, produse locale sanatoase, raspunsul il gasiti in masurile populiste luate de PSD prin pomenile sociale, in marirea salariul minim pe economie, in impozitele mari si regulile birocratice aberante.

Cu regretul ca ne intoarcem la Kaufland pentru a cumpara lapte, le urez tuturor pomanagiilor buni de munca sa pasca fericiti in continuare, pentru ca votul lor e cel care conteaza.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *