NICOLE CHERRY, fără pic de machiaj! Care este ”adevărata faţă” a cântăreţei

Nicole Cherry a reuşit să devină una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar la cei 17 ani, cântăreaţa are milioane de fani. Fiind o artistă în adevăratul sens al cuvântului, Nicole are o legătură foarte strânsă cu fanii ei, împărtăşind cu aceştia diverse momente din viaţa ei.

După numeroasele fotografii publicate pe site-urile de socializare, fanii i-au cerut artistei să posteze şi fotografii în care apare nemachiată. Puştoaica le-a făcut pe plac celor care au vrut să-i vadă ”adevărata faţă” şi a postat o fotografie în care nu are pic de machiaj.

Nicole Cherry, fara pic de machiaj.
Nicole Cherry, fara pic de machiaj.

Fanii au fost încântaţi când au vizualizat poza şi i-au sugerat să renunţe la machiaj, deoarece este foarte frumoasă naturală.

Are o relaţie specială cu părinţii ei

Nicole se înţelege de minune cu părinţii ei şi o sprijină în tot ceea ce face. „Relaţia mea cu părinţii mei este una foarte bună. Ei sunt cei mai cool părinţi, pe care un copil şi-i poate dori. Au fost şi sunt mereu alături de mine, primesc iubire necondiţionată şi sfaturile cele mai bune”, a declarat artista.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *