Reacţia ANGELINEI JOLIE în ceea ce priveşte zvonurile că ar fi pe moarte

După ce o publicaţie din Statele Unite ale Americii a scris că Angelina Jolie ar avea probleme grave de sănătate, fiind internată în spital unde este tratată pentru anorexie, actriţa a vorbit despre acest subiect.

Vedeta de la Hollywood a dezminţit zvonurile privind presupusa ei stare de sănătate, lăsându-se fotografiată la ieşirea dintr-un teatru din cartierul londonez Notting Hill în compania soţului ei, Brad Pitt, şi a celor şase copii ai lor. „Se spun multe minciuni, însă Brad şi cu mine suntem mai uniţi ca oricând”, a declarat actriţa.

În acest fel, actriţa laureată cu Oscar a ţinut să dezmintă informaţia publicată de ziarul american „The National Enquier“ care asigura că actriţa este internată din cauza anorexiei. „Este un schelet umblător, ar putea să moară în orice moment”, asigura tabloidul în paginile sale interioare. „Mai multe organe ale sale au încetat să mai funcţioneze, iar moartea ei este iminentă”, mai titra respectiva publicaţie.

Tabloidul a făcut mare ecou şi în ceea ce priveşte presupusul divorţ al actriţei de Brad Pitt. Zvonurile succesive de separare a celor doi şi presupusa anorexie a actriţei urmăresc constant cuplul „Brangelina„.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *