Nicuşor, comunicatorul „numero uno”

Nicusor Paduraru

Nicusor Paduraru

Lume, lume veniţi de vă adunaţi, o veste avem de dat! În plină criză de comunicare, filiala băsesciană de la Iaşi alege să o adâncească. Se face că circulă zvonul intens, ba chiar unii o iau deja de bună, cum că deputatul Nicuşor Păduraru va deveni aşa-numitul prim-solist de pedelist. Cu alte cuvinte, mesajele partidului (dar, vai, şi comunicatele!) vor fi scrise de simpaticul deputat, care mai are de lucrat când vine vorba de (un) comunicat… pe înţelesul „boborului”, fireşte.

“Acum, funcţionăm ca un cor Madrigal. Avem nevoie de un prim-solist, inclusiv la Iaşi, nu mă feresc să spun asta”, a spus liderul vremelnic al filialei, senatorul (dar nu şi la Cuza!) Dumitru Oprea.

Ziarele s-au grăbit să-l anunţe pe Nicuşor în poziţia de pole-position, iar pe la colţuri se spune că însuşi senatorul (dar nu şi la Cuza!) Oprea pune umărul, mai ales că deputatul tinde sau îi este impusă (că doar n-or pune-o pe Mihaela!) o candidatură la judeţ. Pe vremuri de criză, aşa cum bine ne-am obişnuit şi cum bine mai cuvânta câteodată armeanul cu mandat de Iaşi, PDL o agravează până ce degenerează, iar, pe final, tot neuronul lor se întreabă de ce balta nu s-a evaporat. Păi, portocaliilor, voi vă bateţi cu conu’ Costică sau cu Gigi?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *