Noi atracţii pentru abonaţii la banul public De la primar, cu dedicaţie: “Fără număr, fără număr!”

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a cerut de la Guvern 80 de milioane de euro pentru o serie de proiecte care ar urma să se facă anul viitor.

Nichita a trimis recent o adresă la Guvernul României prin care propune mai multe amendamente pentru bugetul pe 2011. Acesta a cerut, în special, parlamentarilor PDL să facă un efort pentru a adopta proiectul prin care edilul-şef al Iaşiului cere 3.444.000 de lei: “Cer sprijinul parlamentarilor de a fi alături de noi. Să lase deoparte războiul politic dintre partide şi să ne accepte proiectele”

Gheorghe Nichita vrea 100 de milioane lei pentru sectorul sudic al şoselei de centură, 61,2 milioane pentru locuinţe ANL, 35 milioane pentru finalizarea depozitului ecologic de la Tutora şi închiderea gropii de la Tomeşti, 27 milioane pentru reabilitarea termică a 58 de blocuri, 5,5 milioane lei pentru modernizarea a două drumuri naţionale, 16,2 milioane lei pentru reabilitarea spitalelor, 28,1 milioane pentru subvenţiile de căldură şi 11 milioane lei pentru modernizarea CET.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *