Noul „Bâlbă“ s-a cuplat cu handbalista Gabriella Szűcs

Lukacs

Lukacs

Intrarea în insolvenţă a clubului Politehnica Iaşi, în vara anului trecut, şi plecarea din Dealul Copoului a celui mai mediatizat fotbalist ieşean, Ionuţ Bâlbă, a lăsat mulţi iubitori de „mondenăreală“ cu botul pe labe. Aşa am crezut noi.

Dar, staţi liniştiţi!, că la noua Politehnica a venit în aceste zile şi noul „Bâlbă”. Este vorba de atacantul Raymond Lukacs, un fotbalist de 23 de ani care a mai evoluat la FC Baia Mare şi Astra Ploieşti.

Ei bine, „puiului de dac“ Raymond îi place foarte mult să se pozeze în poziţii narcisiste şi să schimbe fetele mai ceva ca pe ciorapi sau ca Adrian Cristea al nostru. Acest ultim aspect pare să se fi modificat, totuşi, la sfârşitul anului trecut, când noua achiziţie a Politehnicii s-a cuplat cu handbalista Gabriella Szűcs. E româncă cu sânge de maghiar.

Cei doi s-au cunoscut într-o cafenea din Oradea, Raymond fiind cel care a făcut primul pas în această relaţie. „Am văzut-o întâmplător într-o cafenea din Oradea. La început nu ştiam cine e, nu ştiam că joacă la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Mi-a plăcut din prima şi, de atunci, suntem împreună”, povesteşte Raymond.

Szűcs are mare „drăgan“ la fotbalişti

În luna iunie a anului trecut, Gabriella Ibolya Szűcs anunţa cu mare mândrie pe Facebook logodna sa cu fotbalistul Cristi Bud. „Chiar dacă distanţa este mare între Cluj

Gabriella Ibolya Szűcs

Gabriella Ibolya Szűcs

şi Vâlcea, atunci când iubeşti, acest lucru nu mai contează. M-am bucurat foarte tare pentru titlul luat de Cristi cu CFR Cluj, mai ales că «iubi» mi-a dedicat mie golul din ultimul meci. Părinţii mei îl cunosc deja pe Cristi şi se înţeleg foarte bine. Tata vorbeşte non-stop despre fotbal cu el”, spunea Gabriella atunci.

Bud şi Szűcs au plecat în luna iunie 2010, într-o vacanţă romantică la Paris. Acolo, fotbalistul i-a oferit Gabriella Szűcs inelul de logodnă chiar în Turnul Eiffel. Cei doi au anunţat că şi-au programat nunta pentru 2011. Cu toate acestea, la doar o lună după anunţurile celor doi, handbalista a făcut o declaraţie şocantă pentru cei interesaţi: l-a părăsit pe Bud.

Aceasta a spus că relaţia devenise foarte stresantă în ultima perioadă şi că îşi doreşte să se concentreze pe handbal, să joace la naţionala Ungariei şi să câştige Champions League cu Oltchim.

„Ajunge dacă spun doar atât, că în ultimul timp a fost destul de stresantă şi obositoare această relaţie. Mă bucur că s-a terminat şi nu aş dori să mă mai ocup de acest lucru!”, s-a limitat să spună Gabriella.

Dragostea mare cu Bud a trecut foarte repede şi, în septembrie, s-a combinat cu Raymond Lukacs, cei doi petrecând împreună sărbătorile de iarnă.

Lukacs vrea „să rupă norii“ în Copou

Cu doar trei goluri în tricoul Astrei, în toamnă, unul în campionat, cu Dinamo, şi două în Cupa României, Raymond Lukacs nu l-a impresionat pe antrenorul Tibor Selymes. Tocmai de aceea, atacantul nu a rămas şi, în retur, la Ploieşti, tehnicianul a anunţat că „e un jucător tânăr, care va avea nevoie de meciuri“.

Lukacs susţine că îşi doreşte să dea la Iaşi randament maxim şi să dovedească faptul că are valoare.

„La Astra am început mai bine, după, însă, am avut o cădere, pentru că nu am avut experienţa necesară. Părerea mea este că meritam mai multe şanse, deoarece încă nu mi-am arătat adevărata faţă la Ploieşti. Sper să-mi pot arăta adevărata mea valoare la Iaşi“, a declarat Raymond Lukacs.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *