Novak Djokovic se pregateste sa devina tatic pentru a doua oara!

Jucătorul de tenis sârb Novak Djokovic urmează să devină tată pentru a doua oară, soţia lui, Jelena fiind însărcinată, scrie presa din Serbia.

Dacă pe plan profesional, lucrurile nu merg perfect pentru Novak, el pierzând prima poziţie în clasamentul ATP în favoarea lui Andy Murray, iată că în viaţa privată, Novak este extrem de fericit.

Vestea ca va fi din nou tatic l-a bucurat nespus pe Novak Djokovic care şi-a dorit enorm doi copi, după ce în 2014 el a devenit tatăl lui Stefan. După naşterea acestuia, a declarat ca nu a fot niciodată mai fericit.

„Jelena banuia încă de la începutul acestui an că este gravidă, însă a decis să facă o vizită unui medic, care i-a confirmat fericita veste. Ea l-a anunțat pe Novak prin telefon, nu a mai așteptat să ajungă acasă. Amândoi au țipat practic de bucurie, deoarece și-au dorit mereu să aibă doi copii”.

Deocamdată, cuplul care locuieşte la Monte Carlo nu doreşte să oficializeze această sarcină, Jelena aflându-se în cea de-a doua luna de sarcină. „Ea nu-şi doreşte să apară în public până când nu este sigură că totul merge bine în privinţa bebeluşului”.

SURSA:viva.ro  FOTO:Hepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *