Nicoleta Luciu s-a îngrășat, spun apropiații

Cândva una dintre cele mai sexy femei din țara noastră – ba chiar cea mai frumoasă, dacă ținem cont de faptul că a câștigat coronița Miss România -, Nicoleta Luciu a ajuns, acum, pur și simplu de nerecunoscut.

Prioritățile s-au schimbat total pentru ea în momentul în care au venit pe lume copiii. Mai întâi, fetiță. Și apoi, tripleții. Nicoleta a ales familia și s-a mutat în provinicie, la Miercurea Ciuc. O perioadă, i-a mers încă bine pe plan financiar, asta pentru că a mai avut ceva contracte de onorat. De ceva timp însă, fosta Miss România pare că și-a pierdut… luciul.

Doamna Csergo a pierdut din nou lupta cu kilogramele și e destul de plinuță, potrivit apropiaților. De ceva timp, speriată de faptul că îmbătrânește, aceasta a început și un tratament împotriva ridurilor, destul de costisitor, dat fiind faptul că o singură injecție costă 250 de euro. Supriză însă! Nicoleta a reușit să obțină un barter și să scape astfel de aceste cheltuieli care i-ar fi subțiat conturile. Un lucru bun pentru fosta vedetă, dat fiind faptul că în prezent aceasta este ocolită de organizatorii de evenimente și trăiește mai mult din banii soțului, un cunoscut om de afaceri din Miercurea Ciuc. Singura sursă de venituri o constituie, în prezent, micile reclame pe care le face, pe blogul său, unor diverse produse și firme.

SURSA:fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *