Nu o să vă vină să credeți ce salariu încasa lunar o secretară a unei comune din nordul țării

Salariu nesimtit al unei secretare dintr-o primarie de judet. Un control al Curtii de Conturi a scos la iveala faptul ca o fosta angajata a unei primarii dintr-o localitate din Satu Mare a primit aproximativ 23.000 de lei pe luna.

Comuna Paulesti a intrat in vizorul Curtii de Conturi, dupa ce inspectorii au verificat actele din perioada 2014-2016 si au descoperit o scurgere uriasa de fonduri. Asa au aflat ca secretara de la acea perioada incasa un salariu de 19.000 de lei, dar au fost luni in care ducea acasa chiar si 23.000 lei lunar, scrie obiectiv-sm.ro.

”Vă dau un exemplu, una din probleme este luna februarie 2016, doamna secretar a luat 19.000 lei net. Într-o altă lună a luat 23.000 lei net, bani în mână. Pe lângă asta mai adăugați încă aproape 45% cheltuieli cu salarii, CAS, șomaj,pensie și altele. Eu nu am știut, că nu am avut timp să mă uit la acestea. S-au constat aceste lucruri, am sunat-opedoamna Eva, nu a vrut să stea de vorbă cu mine. Curtea de Conturi o să ne lase măsuri de recuperare a prejudiciului. Din punct de vedere legal avem două variante: să atacăm sau să nu atacăm în instanță decizia Curții de Conturi.”, a declarat primarul comunei, Bontea Zenoviu.

SURSA;cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *