Ni s-a luat o piatră de pe inimă. Chichirău rămîne în USR

Superpoliticianul ieșean Cosette Chichirău  dă asigurări fanilor săi, deși nu știm care or fi aceia, printr-o postare pe pagina sa de facebook, că nici prin cap nu-i trece să părăsească formațiunea politică care a transformat-o, pe nepusă masă, în deputat de Iași. Cunoscută pentru o activitate politică foarte variată și intensă, constînd. în principal, în  participarea la proteste, afișarea  de lozinci în Parlament sau  ocuparea fără drept a scaunului unui absent într-o ședință a CL Iași, Chichirău ne dă o mostră de consecvență amestecată cu verticalitate, deși unii mai veninoși ar  cataloga-o, deja, ca un mic acces de grandomanie.

Oameni buni! Să ne fie clar: eu nu negociez cu niciun partid nicio mișcare politică.

După emisiunea de aseară de la TVR1, în care am menționat cât de nocivă este guvernarea PSD pentru România și cât de profund greșit este programul de guvernare PSD (niciun guvern nu-l va putea implementa, pentru că este un program imposibil), astăzi a început o serie de atacuri la adresa mea.

Zvonul cum că eu aș fi negociat vreun moment cu cei de la PNL o poziție la ei în partid este total fals!

Puteți să vă liniștiți acum 🙂

Ne-am liniștit. Chiar nu mai puteam dormi de grija carierei dumitale politice. Întrebarea e cînd te liniștești dumneata.

P.S. Redactarea și agramatismul le trecem cu vederea. La urma urmei, e politician, nu profesor de limba și literatura română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *