Nu se mai epileaza de opt ani si crede ca asta o face sa fie o femeie adevarata. Cum arata tanara fara haine. FOTO

O studenta cu pilozitate in exces a postat online fotografii cu ea si a scris un eseu in care a explicat de ce a ales sa nu se mai epileze.

Yasmin Gasimova, 19 ani, din Reading, Marea Britanie, si-a pozat picioarele, barbia si abdomenul, a postat online imaginile si a spus ca sunt deja ani buni de cand se accepta asa cum este si chiar este mandra ca are par in exces pe corp, relateaza Daily Mail.

Tanara spune ca renunta doar la parul facial, pentru ca uneori este incomodata de el. Studenta la informatica si filozofie, care este acum in primul an de studii la Universitatea din Liverpool, estimeaza ca nu s-a mai epilat de 8 ani si ca se simte foarte confortabil cu parul de pe corp.

Yasmin a scris un eseu pentru ziarul studentesc The Tab in care, printre altele, a spus: „Nu este infrisosator sa fii paroasa. Intr-o societate in care toata lumea se asteapta ca femeile sa se epileze, nu-mi este rusine sa recunosc ca eu n-o fac. Renunt la parul din anumite zone cand merg in vacanta, la plaja, insa, daca ma intalniti intr-o zi normala, sa nu fiti surprinsi cand o sa-mi vedeti parul de maini si ce picioare paroase am.

Yasmin Gasimova

Tanara a spus ca inca din primii ani de scoala a ajuns sa fie batjocorita de ceilalti copii pentru ca avea mustata. „De la 10 ani am inceput sa ma epilez, iar la 11 deja obosisem. Pierdeam in medie o ora pe zi sa scap de parul din anumite zone, ca el sa apara o saptamana mai tarziu. In final, m-am decis sa ma accep asa cum sunt. Cred ca asta inseamna sa fii o femeie adevarata„, a mai spus Yasmin.

Yasmin Gasimova

Recunoaste ca atunci cand isi propune sa aiba cate o aventura de o noapte renunta la principiul ei si se epileaza.

Sursa: Daily Mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *