Nu şi-a putut masca durerea, după ce mama ei s-a măritat cu Leo de la Strehaia: ”Ai ochii în lacrimi!”

Căsătoria lui Leo de la Strehaia cu Dana Criminala se pare că a întristat-o pe Renata! Prietenii nu au putut trece neobservată durerea din ochii brunetei, după ce mama ei s-a căsătorit cu fostul ei iubit.

Renata Gheorghe încearcă să meargă mai departe şi să-i ierte mamei sale faptul că s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea l-a iubit, Leo de la Strehaia.

Bruneta îşi umple timpul liber în saloanele de înfrumuseţare şi se bucură de beneficiile cosmeticelor. De curând a postat pe o reţea de socializare o fotografie din timpul unei sesiuni de machiaj, însă prietenii virtuali nu au putut să nu observe că bruneta este extrem de tristă, aşa că i-au transmis o mulţime de mesaje de îmbărbătare. Unii i-au mărturisit chiar că o apreciază şi că ei nu ar fi putut să-şi ierte mama dacă ar fi fost în locul său.

”Dezamăgirea este greu de acceptat, ai ochii în lacrimi. Nu merită nimeni nici măcar o lacrimă. Mama ta este vina acestei situaţii. Leo oricum este un afemeiat…” / ”Renata fii puternică! Ai tot reşpectul meu! Cât despre mama ta, ce să zic? E foarte urât din partea ei ce a făcut!” / ”Pentru tine, tot respectul, dar pentru mama ta, să-i fie ruşine. Eu nu aş mai considera-o mama mea, pentru că o femeie ca ea nu se poate numi mamă. Ce nu or mai fost barbaţi în lume?! Eu aş uita că-mi este mama sau aş continua să ţin legătura numai aşa, dacă i-aş cere să divorţeze pentru că numai aşa mi-ar arăta că mă iubeşte. Te pup şi fii puternică cum te ştiu de la televizor”, au încurajat-o fanii pe focoasa brunetă.

sursa
Renata Gheorghe, la make-up

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *