Doar Leo de la Strehaia a putut-o vedea ASA pana acum! Renata, in ipostaze demne de filmele cu „patratel” in direct la TV

Renata ataca vertiginos titlul neoficial de cea mai sexy asistenta TV din Romania! Planul ei? Unul pe cat de simplu, pe atat de ingenios: aparitii din ce in ce mai „hot” pe micul ecran.

Ultima astfel de “patanie” a asistentei lui Adrian Bahmuteanu a avut loc in editia de vineri a emisiunii de la Antena Stars unde lucreaza bruneta.

Renata a prestat cateva exercitii in direct la TV

Renata a prestat cateva exercitii in direct la TV

Imbracata lejer, in alb din cap pana-n picioare, Renata Gheorghe s-a asezat in genunchi, pe salteluta, punand in practica, in direct, cateva exercitii fizice.

Iubita

Iubita „Printului Tiganilor” le-a aratat fetelor cum sa scape de durerile de spate

Teoretic, momentul a fost unul cat se poate de inocent, iubita lui Leo de la Strehaia aratandu-le fetelor cum se scapa de durerile de spate.

Practic insa, in momentul in care Renata s-a pus in genunchi si si-a ridicat posteriorul, imaginatia barbatilor din public si din fata micului ecran a luat-o razna. Dar aceasta era si ideea, nu?!

Hartuita sexual de „Printul” Cristea

Renata a devenit cunoscuta dupa ce a devenit iubita lui Leo de la Strehaia si dupa ce ar fi fost hartuita sexual de Adrian Cristea. Urmarea? Enervat de insistentele „Printului”, Leo a sarit la gatul fotbalistului, injurandu-l si amenintandu-l cu bataia.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *