Nu vă căsătoriţi, nu divorţaţi, nu muriţi!

Oameni buni, dacă trăiaţi cu impresia că până acum a fost rău, ţineţi-vă bine, că greul adevărat abia de-acum începe. Traversăm o perioadă teribil de nefastă, cu o durată de 5 ani şi 15 zile, în care Luna, cu ascendent în Rac, stă în trigon pe Pluto! Repet, în trigon pe Pluto!

Această perioadă nefastă a început în 2008, când noiembrie a avut 31 de zile, şi se sfârşeşte pe 31 decembrie 2012, pe cuadratură cu super-luna plină! După cum ne anunţă în aceste zile toată lumea, 2012 va fi an bisect, luna februarie având 29 de zile. În astfel de ani, cu o durată de 366 de zile, trebuie să fim extrem de precauţi în privinţa acţiunilor pe care dorim să le întreprindem. Fără s-o mai lungim, că măcăne, iată, pe scurt, câteva sfaturi întocmite de specialiştii în astrologie, numerologie şi instalaţii, care vă pot ajuta să preveniţi, pe cât posibil, pericolele care vă pândesc la tot pasul:

Nu vă căsătoriţi în an bisect!

Oameni buni, şansele de a divorţa pe motiv de ceartă imediat după nuntă – “cât a dat mă-ta şi cât a dat mămica?!” – cresc cu peste 2%! Mai mult, specialiştii atrag atenţia că, dacă faceţi nunta în an bisect, unul dintre miri se va îmbolnăvi imediat după nuntă (se va intoxica alimentar, va răci sau va contacta gonococ/blenoragie de la celălalt mire). Deci, amânaţi.

Doamnă, vă implor, nu divorţaţi!

Căsătoria ca căsătoria, scuzaţi cacofonia şi mai treacă-meargă, da’ să nu vă împingă păcatul să divorţaţi în an bisect, că riscaţi să rămâneţi singuri -cuc pentru multă vreme! Bine, eu înţeleg că aveţi 51 de ani, că v-aţi petrecut ultimii 32 de ani alături de-un bou gras, nespălat, beţiv şi afemeiat pe deasupra, aţi rămas fără serviciu şi vă cheamă verişoara la muncă în Italia, să strângeţi un ban şi să mai acoperiţi din datorii. Dumneavoastră, care n-aţi ieşit nici până la Constanţa, când daţi cu ochii de Roma şi Milano şi vedeţi că se poate trăi şi altfel pe lumea asta, decât cu înjurături, bătăi şi dormit pe casa scării sau prin vecini, vă încolţeşte în minte un gând tainic: să divorţaţi. Nu! Să nu vă împingă păcatul s-o faceţi, doamnă! Dacă divorţaţi în an bisect, nu numai că o să rămâneţi singură şi liniştită pentru multă vreme, dar familia, mai ales familia boului, o să vă considere o femeie uşoară. Nu vă doriţi asta, deci amânaţi.

Dacă-ţi iese “ou de raţă”, lasă aşa!

Într-un an bisect nu este indicat nici să vă schimbaţi locul de muncă sau culoarea părului, atrag atenţia specialiştii. În privinţa locului de muncă, având în vedere perioada prin care trecem, nu prea v-aş suspecta că aveţi vreun gând. Numai să vă rugaţi la Cel de Sus să n-aibă şefu’ dumneavoastră vreunul. În privinţa culorii părului, însă, şi dacă o fi s-o comiteţi de Revelion, în sensul că vă iese “ou de raţă”, în loc de “roşu Burgundia”, staţi aşa tot anu’. Mai bine să râdă toate colegele de dumneavoastră, decât să călcaţi în lucrul rău şi, cine ştie, în ce poveste mai intraţi. Staţi aşa!

Nu construiţi case, nu mâncaţi ciuperci

În an bisect, nu este bine să fie demarate proiecte noi, precum construcţia unei case, o afacere sau achiziţii scumpe. Ei, aici majoritatea suntem asiguraţi, aşa că n-are rost să insistăm. Doamne-ajută să nu demarăm nimic!

De asemenea, în an bisect nu se culeg ciuperci din natură! O credinţă populară spune că, o dată la patru ani, toate ciupercile din sălbăticie devin otrăvitoare. Da, da, devin otrăvitoare şi numai sărăntocii care le culeg şi le mănâncă nu păţesc nimic. Restul putem muri!

Mărimea contează

Pentru a vă feri de necazuri, purtaţi podoabe din argint, insistă specialiştii, care spun că argintul alungă energiile negative, ajutând la întărirea aurei energetice. Ştiu că aţi fi tentaţi să puneţi repede un ineluş pe deget sau o brăţărică subţirică la încheietură, dar să ştiţi că, din acest punct de vedere, e ca la pat: mărimea contează. De aceea, sfatul nostru e să purtaţi, pe tot parcursul anului, o lingură sau o farfurie din argint agăţate la gât (preferabil lingura în faţă, pe piept, iar farfuria la spate, între omoplaţi). Dacă aveţi posibilitatea să şutiţi şi vreun coif dintr-un muzeu, ca să fiţi complet echipat şi protejat, nu ezitaţi!

Acestea fiind spuse, vă dorim un 2012 lipsit de căsătorii, divorţuri, gonococ, ou de raţă şi ciuperci.

P.S.: Uitam să vă spun ce e mai important! Nici să nu muriţi în 2012, pentru că sunt şanse extrem de mici să ajungeţi la loc cu verdeaţă, la loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea. Mai strângeţi din dinţi şi amânaţi. Aveţi timp s-o mierliţi… toată viaţa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *