Nume de cod: „Ioana Manichiura” Ce manevre folosea Cruduta ca sa isi acopere urmele in dosarul de proxenetism!

Noi detalii ies la iveala despre relatia pe care Daniela Crudu o avea o cu omul de afaceri Ioan Neculaie. Se pare ca cei doi se cunosc de aproape cinci ani, iar miliardarul a indragit-o imediat pe focoasa bruneta, avand mare grija de ea.

Joi, peste 100 de persoane au fost chemate la Sectia 19 de Politie, pentru a fi audiate intr-un dosar de prostitutie si de proxenetism. Printre multe alte fete cunoscute in lumea buna a Capitalei, au fost sa dea cu subsemnatul si Daniela Crudu, Simona Trasca, Madalina Pamfile si Denisa Bita. In urma stenogramelor, Ioan Neculaie ii spune Laviniei Despina ca isi doreste sa o mai aiba inca o data de Cruduta, fapt care a scos la iveala ca cei doi nu au intrerupt niciodata legatura.

A intrat cu masina ei rosie pe domeniul milionarului Ioan Neculaie

A intrat cu masina ei rosie pe domeniul milionarului Ioan Neculaie

In 2011 s-a zvonit ca omul de afaceri brasovean i-ar fi pus la dispozitie asistentei lui Capatos un elicopter, pentru a o aduce la hotelul pe care miliardarul il detine in Poiana Brasov. Desi cei doi au negat in acel moment ca se cunosc, de-a lungul timpului, gurile rele au sustinut ca focoasa bruneta a fost o prezenta constanta in casa afaceristului. 

Cruduta avea tratament preferential!

De altfel, spun apropiatii, Daniela Crudu a fost nevoita sa apeleze la diferite tertipuri pentru ca iubitul ei de atunci, Mihai Costea, sa nu afle:

„Il avea trecut in telefon pe afacerist drept ” Ioana Manichiura”. „Nila” ii umbla in permanenta in telefon Crudutei, asa ca ea a gasit o acoperire in faptul ca pe manichiurista ei o chema asa. Este stiut faptul ca Ioan Niculaie a simpatizat-o din prima pe Daniela. Nu a tratat-o ca pe celelalte domnisoare. Ea a stiut cum sa i se bage pe sub piele, cum sa se faca placuta. Este vesela, zapacita si asa a reusit sa il cucereasca pe miliardar. 

Ioan Neculaie este patronul echipei FC Brasov

Ioan Neculaie este patronul echipei FC Brasov

La randul sau, patronul echipei de fotbal FC Brasov a fost mereu darnic cu ea. A platit-o regeste, i-a facut cadouri si a avut mereu o afinitate pentru ea.

Dupa ce s-a mutat cu Mihai Costea, Cruduta nu s-a mai vazut cu Ioan Neculaie”, a declarat o sursa din anturajul brunetei, pentru CANCAN.ro.Ea a dus-o pe Cruduta la Ioan Neculaie!

 

In stenogramele in posesia carora CANCAN.ro a intrat, Ioan Neculaie ii poveste Laviniei Despina, una dintre fetele acuzate de proxenetism, faptul ca a cunoscut-o pe Daniela Crudu prin intermediul Marinelei Avadani. Ba, mai mult, miliardarul a mai spus ca inca o mai vrea pe focoasa bruneta.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *