O avocată care pretinde că a fost amanta lui Cristi Borcea a intentat un proces de paternitate pe numele omului de afaceri

Una dintre fostele amante ale lui Cristi Borcea vrea ca acesta să facă testul ADN pentru a demonstra că este tatăl fetiţei sale în vârstă de opt ani.

O avocată pe nume Simona Dana Voiculescu, care spune că a avut o relaţie cu Cristi Borcea, a deschis un proces la Judecătoria Sectorului 3 în care cere ca omul de afaceri să recunoască paternitatea copilului ei, o fetiţă în vârstă de opt ani.

Fostul şef de la Dinamo, ajuns acum după gratii, trebuie să facă testul ADN, iar rezultatele vor fi prezentate la următorul termen al procesului, în luna octombrie.

FOTO: Click

Se pare că Borcea şi-ar fi înşelat soţia, alături de care a trăit 22 de ani, cu două femei. Una dintre ele, Alina Vidican, a ajuns acum nevasta fostului şef de la Dinamo. Cea de-a doua, Simona Voiculescu, l-ar fi avut ca partener de afaceri înainte să înceapă o relaţie cu el.

Potrivit unor apropiaţi, citaţi de Click, Voiculescu l-a dat în judecată pe Borcea pe acelaşi motiv în 2007, la un an de la naşterea fetiţei, dar a renunţat ulterior la proces.

„Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i poate numele”, spun sursele citate de Click.

Cristi Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. El este încarcerat la Poarta Albă.

Sursa: gandul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *