O bruneta celebra din showbiz a facut senzatie pe plaja! Ai vazut-o in multe ipostaze, insa niciodata atat de dezbracata!

Chiar daca soarele nu arde cu putere, pe plajele din Mamaia abia daca ai unde sa arunci un ac. De ultravioletele blande s-a bucurat, zilele astea, si cantareata Neylini.

Neylini si-a obisnuit fanii cu aparitii serioase. Asa se face ca desi si-a facut deja un nume in showbiz-ul romanesc, putini au vazut-o pana acum intr-o ipostaza atat de… dezgolita! Zilele trecute, artista in varsta de 31 de ani a dat o fuga la mare, impreuna cu cateva prietene.

 

Neylini, sexy la plaja

Neylini, sexy la plaja

“Am fost la Mamaia. Eu nu stiu sa inot, dar incerc sa ma obisnuiesc cu marea, fiindca acolo vor urma filmarile pentru videoclipul piesei Anotimpuri”, ne-a spus cantareata, care a cunscut celebritatea cu piesa “Muleina”.

A invatat muzica la Scoala Populara de Arta
Neylini, pe numele ei adevarat Liliana Nae, s-a nascut pe 13 iunie 1983 in orasul Giurgiu.

A urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Bucuresti la sectiune de canto muzica usoara, absolvind cu 10. Este licentiata in Relatii Comercial – Financiar Bancare Interne si Internationale si-a intregit studiile economice cu un master in Managementul Afacerilor Comerciale.

Neylini, sexy la plaja

Neylini, sexy la plaja

De-a lungul timpului, ea a colaborat cu Marius Moga, Matteo si Delia, reusind intr-un timp relativ scurt sa-si creioneze un nume, in industria muzicala. La 30 de ani, cantareata face show-uri mai ales private, iar atmosfera e intretinuta atat datorita pieselor antrenante si care te imbie la dans, cat si cu ajutorul dansatorilor.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *