O fosta prostituata din Australia sustine ca s-a culcat cu 10.091 de barbati

O fosta prostituata din Australia a ajuns faimoasa in presa locala dupa ce a publicat o carte de memorii in care marturiseste ca a intretinut relatii sexuale cu exact 10.091 de barbati.

Gwyneth Montenegro, in varsta de 36 de ani, a fost prostituata timp de 15 ani, insa, de 3 ani, femeia s-a retras din meserie si detine o afacere in Melbourne.

Intre timp a scris si o carte in care povesteste ca a intretinut relatii sexuale cu peste 10.000 de barbati si ca in momentul de varf al „carierei” cerea de la clienti intre 500-1000 de dolari pe ora, relateaza Daily Mail.

Femeia a facut dezvaluiri despre orgiile pe care le-a organizat si despre dependenta sa de alcool si droguri, cu toate ca a fost crescuta de parinti, catolici devotati si ca era o fata sfioasa in adolescenta.

Gwyneth a explicat ca daca ar fi sa o ia de la capat, nu ar mai urma aceeasi cale. „Am fost violata in grup la 18 ani, la 19 ani dansam pe mese in cluburi iar la 21 eram escorta de lux”, a povestit australianca in cartea „1000 de barbati si inca numar”.

Femeia a marturisit ca a nu a dus o viata salbatica in adolescenta, insa dupa ce a fost violata totul s-a schimbat pentru ea. „Dupa ce am vazut o reclama, am inceput sa dansez in cluburi, intr-o seara am facut 1000 de dolari. Mi s-a parut minunat. Eram insa naiva.

Sursa: stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *