O GIMNASTĂ din ROMÂNIA a pozat GOALĂ

Andreea Simion (22 de ani) a pozat pentru o agenție specializată în promovarea fetelor dornice de afirmare. Fosta sportivă și-a etalat formele în 47 de fotografii incediare și a fost declarată ”modelul lunii” de reprezentanții companiei.

După această sesiune foto, Andreea a primit numele de scenă ”Ela Savana”.

ela-7

”Tocilara” clasei

Devenită celebră într-un timp foarte scurt, Andreea are o poveste fascinantă. Născută lângă București, diva s-a confruntat în adolescență cu probleme serioase.

În timpul studiilor, fosta gimnastă era foarte conștiincioasă, iar colegii au poreclit-o ”tocilara”. Din acestă cauză, ”Ela” a devenit complexată și chiar a renunțat la a mai evolua la bârnă sau la sol.

În afara gimnasticii, fata a mai practicat baschet și volei la nivelul echipelor de juniori ale școlii. Este îndrăgostită de natură și a practicat scuba diving în Turcia și mountain biking în Germania.

ela-15

Celebră și excentrică

Plecată din România, Andreea a ajuns cunoscută după ședința foto din savană. Ediția electronică a cotidianului sportiv ”AS”, din Spania, i-a dedicat un articol amplu.

Ibericii o prezintă pe fosta gimnastă ca o împătimită a echipei naționale de fotbal.

Dar asta nu e tot, Andreea Simion este celebră și pe site-urile de socializare. Diva are un Fan Club pe Facebook.

Cu forme de invidiat, 91-61-91, frumoasa din Carpați este o fată excentrică. ”Ela Savana” are un piercing în zona intimă.

ela-16

Sursa: sportnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *