Politica e… gimnastă. Şpagat în sânii goi, soluţia trăsnet la europarlamentare

* după ce a prestat la păsărica goală pentru japonezi şi prin revistele cu iepuraşi, multipla campioană mondială la bârnă, sol şi la ce vă mai zburdă imaginaţia, nimeni alta decât Corina Ungureanu, vrea acum să pozeze în revistele pentru adulţii care încă mai cred că politica e fată mare 

Mari amatori de ştiri sportive, bârfitorii mai vechi în breaslă nu au putut rata o informaţie precum anunţul fostei gimnaste Corina UngureanuCorina_Ungureanu_1 privind o candidatură proprie la alegerile europarlamentare de anul viitor. Fosta campioană mondială, de două ori, nu o dată, a anunţat că nu mai are nimic de-a face cu PSD-ul lui Ponta şi va candida la europarlamentare în nume propriu.

Ca un mare strateg politic, după ce a studiat cu atenţie actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare şi după ce a analizat „obiectiv” starea de fapt existentă în clipa de faţă pe scena politică românească, Corina Ungureanu a luat decizia vieţii, rupându-se de un partid care şi-aşa nu putea să-i ofere un loc eligibil pe lista naţională şi nici vreun alt fel de susţinere. Aflată acum la vârsta de invidiat de 30 şi ceva de anişori, după ce a trudit vara trecută pentru actualul primar al Ploieştiului, Corina vrea acum să îşi facă un nume în politica mare, sub un slogan intitulat cum altfel decât „Gândiţi liber!”. Adânc, nu?!

Dă-i înainte, Corina! Ne place cum gândeşti!

Ei, de aici au început şi neuronii noştri cei bărbăteşti să zburde care-ncotro, lovindu-se brutal de cutia craniană. Dând noi un „search” rapid prin sertarele memoriei, ne-au revenit în minte imaginile cu lotul olimpic feminin de gimnastică,Corina_Ungureanu_2 e drept, unul redus la trei starlete de valoare – Corina Ungureanu, Claudia Presecan şi Lavinia Miloşovici -, care se filmau la păsărica goală prin Japonia, în urmă cu vreo 10-11 anişori. Asta, bineînţeles, după un alt filmuleţ incendiar, în care fetele noastre de aur prestau la sol, la bârnă şi la saltea în nişte poziţii de se bloca retina de ecranul de la laptop, nu alta.

Nimfele olimpice ar fi primit cică, pentru prestaţia la nudul golicios, vreo 40 de mii de epuroi, o sumă deloc de neglijat nici atuncia, nici în vremurile astea de criză. Iar dacă mai punem la socoteală şi pictorialele incendiare din revista cu iepuraşi de pe la noi, unde onorariul a fost mai mult decât confidenţial, mai-mai că ne-am schimba şi noi opţiunile politice în favoarea candidatei independente Corina.

Iar pentru cei nehotărâţi încă, daţi şi voi un search pe Google pentru Corina Ungureanu şi veţi vedea că nu vorbim prostii. Miniona şatenă chiar face toate voturile. Nu pentru cum arată, ci pentru cum gândeşte, desigur…

Prâslea cel Voinic şi fetele de aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *