O îngrijorează divorţul „Zânei”? Iubita lui Bănică Jr., mai abătută ca niciodată!

Lavinia Pârva trăieşte alături de Ştefan Bănică Jr. o frumoasă poveste de dragoste, între ei fiind vorba în ultima vreme chiar şi de posibilitatea de-a trece la o nouă etapă şi de-a se căsători.

Doar că nici unul dintre ei nu a confirmat vreo viitoare nuntă, iar poate că lucrurile nu stau chiar atât de bine între cei doi artişti şi nu sunt chiar atât de roz precum ar crede toată lumea. Spunem toate acestea deoarece, recent, am întâlnit-o pe Lavinia Pârva şi părea extrem de abătută.

Câtă vremea a avut de rezolvat mai multe treburi pe acolo, ea a purtat mereu o glugă pe cap. Şi mai mult decât atât, nici o clipă nu a ridicat privirea din pământ. Nu ştim dacă totul este în regulă acasă, între ea şi Ştefan Bănică, dar câtă vreme ea a fost prin oraş a părut prinsă în propriile gânduri şi nu foarte fericită.

De asemenea, s-ar putea ca vestea divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk să fie unul dintre motivele supărării, ea fiind chiar poate temătoare pentru viitorul relaţiei ei. Asta mai ales că pe „Zână“ şi Ştefan Bănică îi leagă totuşi fetiţa lor, Violeta. În plus, chiar în urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV spunea că va fi prezentă alături de micuţă la unul dintre concertele pe care cântăreţul le va susţine la Sala Palatului. Ceea ce-ar însemna, desigur, faptul că cei doi foşti soţi vor petrece ceva timp împreună. Şi niciodată nu se poate şti cum s-ar putea reaprinde o flacără mai veche.

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva sunt împreună de trei ani de zile, atunci când a început totul între ei, iar acum toată lumea aşteapta cu sufletul la gură ca interpretul să facă pasul cel mare şi să o ceară de soţie pe cea care făcea furori când era în trupa Spicy“.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *