O mai ţineţi minte pe Nadine? Tocmai s-a apucat să facă liceul! A doua oară!

Nadine s-a hotărât că cel mai bine pentru viitorul ei ar fi să meargă din nou la liceu din cauza faptului că nu avea Bacalaureatul luat și avea nevoie pentru înscrierea la niște cursuri. Vedeta este deja în clasa a X a.

Aceasta a mărturisit că ar fi reușit să treacă examenul de maturitate, însă acesta nu ar fi reflectat cu adevărat cunoștințele sale, așa că hotărârea de a urma din nou cursurile unui liceu privat, a venit imediat. Este încântată de alegere și a mărturisit recent că este foarte silitoare, își face temele și învață pentru fiecare materie.

„Sunt la școală! Nu-mi doream să fiu nicăieri altundeva, decât aici, cu ei, colegii mei, cu ei, profesorii mei care mă motivează și ma inspiră să îmi ating potențialul.

Le sunt recunoscătoare. ❤ Să ai o zi minunată, om bun, și continuă investiția în tine, în fiecare zi, fie marți, fie duminică ? #nadine #dreamboard #inapoilascoala”, a scris Nadine pe Facebook.

25299266_939857702830593_358898314988892103_n

În urmă cu puțin timp, Nadine a mărturisit faptul că se întreține de la 18 ani și că iubește România.

„Sunt recunoscătoare pentru că am o ţară care-mi place. Am plecat la drum în viaţă fără optimism. Oamenii ziceau că ciorile nu ajung la televizor. Părea că eu nu-mi găsesc locul şi eu credeam, deoarece copiii cred ce zic cei mari. Toţi îmi ziceau că e bine dacă ajung femeie de serviciu. Pe drum am dezvoltat o obrăznicie o îndrăzneală. Când zici primul “mă laşi”, prinzi puteri. Am picat de multe ori din lac în puţ, dar în cele din urmă am avut noroc că am citit. Şi mi-am mobilat mintea cu idei deştepte.

A fi român şi a trăi ca român este foarte diferit. Nu pot străinii să ne spună cum să fim. Trebuie să alegi să stai de partea ta.

Mi-am luat casă la 18 ani. Viaţa mă invita la un joc, unde sunt orfana, nu am şcoală.

Fac liceul pentru a doua oară. Sunt clasa a 10 a. Sunt optimistă”, a mărturisit artista pentru AntenaStars.

SURSA:click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *