O mireasă celebră de la noi povestește ce a pățit în noaptea nunții

La 12 ani a fost măritată de părinţi cu un bărbat de 20 de ani. În noaptea nunţii, a fost bătută şi umilită de propriul soţ. Vorbim despre fiica “regelui manelelor”, Nicoleta Guţă, care, în cei 18 ani de căsnicie forţată, a îndurat multe chinuri. S-a decis să pună punct mariajului şi a fugit de acasă la un alt bărbat. Pentru această alegere, ar fi fost bătută chiar de tatăl ei, Nicolae Guţă. Anii au trecut, iar celebra cântăreaţă s-a recăsătorit săptămâna trecută în secret. Trecutul, însă, o marchează.

Viaţa sentimentală a cântăreţei Nicoleta Guţă ar putea deveni scenariu de telenovelă turcească. Un film cu final fericit dacă am lua în calcul noile veşti. Nicoleta s-a măritat în secret cu Ionică, bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu patru luni prin intermediul fiului ei, amândoi fiind dealeri auto second-hand .Vestea au împărtăşit-o fanilor virtuali cărora le-au şi arătat cât sunt de îndrăgostiţi.

Fiica “regelui manelelor” a trăit, însă, un coşmar încă de pe vremea când era un copil. A fost măritată forţat de părinţi la vârsta de 12 ani cu un bărbat mai mare cu opt ani. Chiar în noaptea nunţii, soţul ei, Andrei, a umilit-o şi a bătut-o.

Eu am fost cu el de la o vârstă foarte fragedă, de la 12 ani. De atunci şi până acum n-am fost deloc fericită. Era un om foarte gelos, excesiv de gelos şi cu o mentalitate foarte scăzută. Sunt imagini de la nunta mea şi chiar nu vreau să le privesc deloc pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înţelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost şi agresiv. M-a bătut în noaptea nunţii. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o şi pe mama şi mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, şi m-a sărutat amical”, a mărturisit Nicoleta Guţă.

În cei 18 ani de căsnicie, Nicoleta nu a fost deloc fericită chiar dacă în familia ei au apărut şi doi copii. S-a decis apoi să plece de acasă, să lase totul în urmă şi să-şi construiască altă viaţă, departe de cel cu care se măritase forţat. Decizia ei a declanşat o adevărată furtună în familia manelistului.

De câte ori apar în Petroşani, parcă totul o ia razna. Ceartă, scandal, înjurături, vorbe urâte. Din partea fostului soţ. Nu mă lasă să văd copiii. Mă văd cu cel mare pe ascuns. Îl sun sau ne întâlnim în oraş şi atât. Nu se poate. Omul cu care am fost nu vrea să înţeleagă că totul s-a terminat”, a mai spus Nicoleta Guţă.

În schimb, “regele manelelor” nu vede deloc cu ochi bun faptul că fiica sa şi-a părăsit familia. „La mine, copiii au fost pe primul loc în viaţa mea, eu iubesc copiii. După 18 ani, să părăseşti pe cineva şi să-l laşi al nimănui nu este corect”, a spus Nicolae Guţă.

În replică, Andrei, primul soţ al Nicoletei, a declarat: “Noi o aşteptăm să vină acasă, şi copiii, şi eu. Dacă vrea să vină e bine primită”.

Nicoleta ar fi fost bătută de propriul tată, Nicolae Guţă, pentru că nu l-ar fi ascultat atunci când a îndemnat-o să rămână alături de soţul ei. Şi când ajungea la Petroşani să-şi vadă copiii, fostul soţ o agresa.

De când am luat bătaie, eu n-am mai vorbit cu el. I-am trimis de ziua lui un mesaj foarte scurt şi el mi-a trimis înapoi înjurături şi vorbe foarte urâte. Fostul meu soţ m-a lovit, sunt şi vânătă, se mai vede puţin”, a spus Nicoleta.

Totuşi, odată cu trecerea anilor, lucrurile au revenit la normal între Nicoleta şi tatăl ei.

O zi bună şi mai multe rele a avut Nicoleta Guţă în lupta chinuitoare cu kilogramele. Cântăreaţa şi-a dedicat o bună parte din viaţă cântărilor, dar şi mâncărurilor. Anul trecut, când se urca pe cântar, acul acestuia trecea de 90 de kilograme. Acum s-a topit pe picioare. A reuşit să slăbească într-un timp record aproape 40 de kilograme după o operaţie de micşorare a stomacului. Cu noua siluetă, Nicoleta ar putea îmbrăca acum rochia de mireasă nesilită de nimeni.

SURSA;cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *