Ia uite ce afacere conduce soția lui Rareș Bogdan

Îndrăgostită de Rareş Bogdan, dar şi de sport şi de mişcare, soţia cunoscutului moderator TV a pus bazele unei afaceri de succes într-o lume dominată de oamenii sedentari. Florina Bogdan împreună cu asociatul şi prietenul ei Dumitru Butilca, Dimi cum îl cunosc prietenii şi nu numai, care nu e nimeni altul decât omul care a adus TRX-ul în România, omul care a instruit sute de traineri şi care, încetul cu încetul, a deschis orizontul iubitorilor de sport şi, totodată, omul de la care ai multe de învăţat şi descoperit.

Împreună au deschis de curând un centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi cu un nume cu impact pentru ce îşi doreşte să realizeze: The Movement.

florina-bogdan-1Poate cel mai bine dotat club de fitness şi centru welness din nordul Capitalei,”The Movement” se află pe Şoseaua Bucureşti Ploieşti, în clădirea Wilbrook şi reprezintă investiţia de suflet a lui Dimi şi a soţiei incisivului prezentator Realitatea TV, Rareş Bogdan. Împătimită a sportului şi a mişcării în aer liber, Florina Bogdan nu avea cum să rateze oportunitatea de a se asocia cu Dimi şi să investească împreună într-un domeniu în care se pricep şi sunt pasionaţi. Ştim că soţia jurnalistului este o învingătoare, cel puţin în câteva competiţii sportive din trecut, deschise publicului larg. Florina Bogdan şi-a urmat astfel visul şi a fondat  The Movement, o investiţie demnă de luat în seamă în zona serviciilor de fitness şi sănătate.

„În general, suntem cu toţii de acord: Modul în care ne mişcăm determină felul în care trăim. De aici a pornit şi ideea «mişcă-te bine, apoi mişcă-te des şi bine». Este filozofia din spatele «The Movement». Folosim metode dovedite pentru o evaluare corectă cu cel mai nou «TRX MAPS», de la TRX, tehnici de relaxare, activare şi mobilitate miofascială şi a punctelor de tensiune. Creăm protocoalele de antrenare şi nutriţie, folosind cele mai noi concepte din fitness dezvoltate de «master trainers», medici, antrenori şi oameni de ştiinţă din lumea întreagă, din comunitatea internaţională de fitness. Aceste concepte sunt folosite în toată lumea, atât de atleţii de înaltă performanţă, cât şi de atleţii de weekend pentru recuperare, prevenire şi performanţă. Vrem să vă ajutăm şi să fim alături de voi când vă atingeţi toate obiectivele: forţă, sănătate, aspect şi … mişcare. Pentru că, în final, este mereu vorba de mişcare”, consideră iniţiatorii proiectului, Florina Bogdan şi Dumitru Butilca.

SURSA;ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *