O pune „Prinţul“ Adrian Cristea de nuntă?

Adrian Cristea

Adrian Cristea

„Lovitură pe piaţa mondenităţilor dn România!“, „Şoc de şoc!“, „Senzaţional de senzaţional!“ şi alte titluri de astea care să-ţi atragă atenţia ne aşteaptă în aceste zile când toată lumea speră să audă marea „bombă“: „Prinţul“ Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu se vor căsători!

 

Da, aţi citit bine, se pare că macho-manu’ machoman-ilor şi-a găsit aleasa!

Sătul să-i tot trimită mesaje pe telefon şi bileţele cu mesaje siropoase, ieşeanul nostru a luat „taurul de coarne“ (n.r. – fără vreo aluzie!) şi a cerut-o în căsătorie pe cea mai sexoasă asistentă din show-bizu’ din Românica.

Deşi a trecut ceva timp din momentul în care Prinţu’ nostru a venit cu inelul de logodnă, se pare că Bianca şi-a luat definitv gândul de la Botezatu, care s-a îmbârligat cu italianca Valeria Marini, şi va accepta cererea în căsătorie.

Mai mult, focoasa roşcată le-a spus unor prietene că Adiţă s-a schimbat mult în ultima perioadă şi că a devenit mai matur de când au reluat relaţia.

Nuntă într-o locaţie de vis, din străinătate

Surse din anturajul jucătorului spun că Adrian este foarte entuziasmat de evenimentul ce urmează să aibă loc şi că s-a gândit deja la câteva locaţii de vis unde să aibă loc nunta, dar mai ales „luna de miere“. Asta după ce Bianca s-a afişat cu inelul primit de la Cristea şi pe care este inscripţionat mesajul „Te voi iubi mereu. A.C.“, iar Prinţul poartă şi el o verighetă pe care este inscripţionat „Pentru totdeauna B.D.“ (n.r. – adicătelea Bianca Drăguşanu, nu Brigada Diverse…).

Tot ce mai rămâne acum de făcut este ca Bianca să accepte cererea în căsătorie.

Rochie de la Botezatu

Şi dacă tot n-a fost să fie nimic între Bote şi Bianca, acum când lucrurile par clare, el având o relaţie oficială cu italianca Marini, iar asistenta TV cu ieşeanul nostru, creatorul de modă s-a arătat dispus să-i facă rochia de nuntă.

Însă gelozia lui Bote s-a văzut într-o emisiune a ieşencei noastre, Simona Gherghe, de la Antena 1, când creatorul de modă a spus: „Bianca să fie sănătoasă. Dacă se va căsători mă voi bucura pentru ea. Înseamnă că şi-a găsit omul care să-i umple golurile… Dacă vrea o să-i fac şi rochia de mireasă, dar îl avertizez pe Cristea că o rochie by Cătălin Botezatu este foarte scumpă!“

Petrec Paştele la părinţii ei

Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu

Din câte se pare, oficializarea nunţii ar putea să aibă loc chiar de Paşte, când Bianca plănuieşte să-l ducă pe Adi la Deva, acasă la părinţii ei.

Faptul că treburile sunt cât se poate de serioase au fost confirmate chiar de Bianca, acesta spunând că vrea să fie cât mai mult alături de iubitul ei şi pentru asta a renunţat la toate prezentările de modă şi evenimentele care le avea programate în week-end-uri.

Puşi în faţa faptului împlinit

În ceea ce-i priveşte pe părinţii lui Adrian Cristea, se pare că aceştia s-au resemnat cu ideea că fiul lor vrea să-şi petreacă viaţa alături de focoasa Bianca.

Surse apropiate Magdalenei Cristea, mama lui Adrian, ne-au spus că aceasta ar fi dispusă să o accepte pe Bianca, doar pentru binele fiului său.

„Dacă Adi vrea să se căsătorească cu Bianca, eu ce să mai zic… E treaba lui până la urmă şi sper să le fie bine împreună!“, s-ar fi confesat Magdalena Cristea unor prietene.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *