O româncă, câștigătoarea premiului Emmy pentru cea mai bună actriță

Superba româncă Tatiana Maslany, care de doi ani este considerată marea favorită la premiile Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal datorită prestaţiei ei din serialul de succes “Orphan Black”, a luat în sfârșit mult râvnitul premiu în cea de-a 68-a ediție anuală a galei de decernare a prestigioselor trofee, ce a avut loc duminică seara, la Microsoft Theatre, în Los Angeles, SUA.  

Maslany nici măcar nu se mai aștepta să câștige, drept urmare a recunoscut că nu și-a scris nici un discurs, în timp ce încerca emoționată să-și caute cuvintele pe scenă. „Ar fi trebuit să-mi scriu un discurs. Multumesc foarte mult. Sunt așa mulți oameni cărora le datorez premiul”, a declarat Tatiana, mulțumind  echipei ei și cea a serialului. „Mă simt foarte norocoasă să apar într-un serial care pune în atenție femeile. Mulțumesc mult academiei”, a încheiat românca, născută în Canada, cu un zâmbet larg pe buze.

Tatiana s-a născut în Canada, având bunici care au emigrat din România. Ea a debutat în actorie la vârsta de 9 ani, vorbeşte perfect engleza, germana şi franceza, iar pentru fiecare episod din “Orphan Black” este plătită cu 50.000 de dolari. Din 2013, a jucat în patru sezoane cu zece episoade fiecare şi deja au început pregătirile pentru noul sezon, reuşind să strângă doar din serial o avere de 2.000.000 de dolari. (www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *