O romanca face furori in Italia! Marinela Rusnaciuc, ispita la „Temptation Island”

Este frumoasa de pica, are 20 de ani si face deja furori in Cizma. Romanca Marinela Rusnaciuc a cucerit pe toata lumea dupa ce a aparut in show-ul „Temptation Island”, difuzat de Canale 5.

Marinela Rusnaciuc este o romanca apetisanta care a reusit sa atraga atentia asupra ei in Italia, acolo unde locuieste.

Frumoasa tanara in varsta de 20 de ani are o cariera promitatoare ca model si a cucerit pe toata lumea dupa ce a ajuns sa fie ispita la show-ul de televiziune „Temptation Island”, difuzat de Canale 5.

Inalta, cu parul lung si cu un trup facut parca pentru pacat, romanca Marinela Rusnaciuc a fost aleasa, in cadrul show-ului sa testeze fidelitatea cuplului format din teresa Cilia si Salvatore De Carlo. Tanara romanca a starnit nu doar controverse, ci si gelozia concurentei Teresa.Replici acide

„Ispita” Marinela Rusnaciuc si Teresa au ajuns sa-si spuna vorbe grele. Teresa a afirmat: „Toate ispitele, cele 12, sunt niste gaste proaste”, a comentat concurenta de la editia italiana a show-ului „Temptation Island”.

Romanca a reactionat imediat: „Teresa a afirmat ca suntem 12 gaste, in timp ce ea e un hamster”. Desi Marinela Rusnaciuc a fost eliminata din concurs, prezenta ei nu a trecut neobservata, romanca castigand popularitate si fiind ofertata pentru diverse proiecte ca model.A filmat pentru echipa feminina de fotbal din Napoli

De curand, Marinela Rusnaciuc a realizat o filmare pentru echipa de fotbal feminin din Napoli, in care isi etaleaza trupul cu forme de invidiat.

Pe langa cariera de moddeling, tanara romanca studiaza Psihologia la Milano, acolo unde si locuieste. Pana sa se mute la Milano, Marinela Rusnaciuc a locuit multe vreme, impreuna cu familia, in Calabria, la Catanzaro.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *