Simona Gherghe a facut anuntul in direct! A fost intrebata si a raspuns: “Fetita!

Simona Gherghe a anuntat in direct ca-si doreste o fetita. Prezentatoarea a raspuns astfel unei intrebari puse de unul dintre invitati.

Unul dintre invitati a afirmat ca Simona si-ar dori un baietel, insa vedeta a contrazis-o. “Fetita”, a spus ea. Dupa o lunga perioada de timp in care nu a mai facut miscare, prezentatoarea TV a trecut la treaba si si-a luat si un antrenor care o ajute in acest sens. Prezentatoarea urmeaza un program intens si s-a ales cu dureri mari din cauza febrei musculare, a scris Simona Gherghe pe blog.”Am intrat in cea de-a treia saptamana de mers la sala. Inca am febra musculara! Sigur, nu mai e ca cea de la prima sedinta, cand pur si simplu n-am mai putut sa merg. Nici macar pasii aia de la inceputul emisiunii n-am putut sa-i fac. Imi place foarte mult ca, pana acum, n-am repetat niciun exercitiu.

Iubitul Simonei are inscriptionat pe tricou un mesaj obscen

Iubitul Simonei are inscriptionat pe tricou un mesaj obscen

Din punctul asta de vedere, la orele lui Florin Neby nu ma plictisesc. Si inca ceva ce pentru mine conteaza foarte mult. O sedinta are in jur de 45-50 de minute, dar e un antrenament intens, cu pauze intre serii de exercitii de vreo jumatate de minut, cat sa beau o gura de apa”, spunea ea.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *