O româncă l-a înnebunit pe miliardarul american Donald Trump! Bogătașul nu s-a ferit să o prezinte pe Mădălina Popescu

El e probabil cel mai controversat și mai comentat om de pe planetă, la această oră, cu șanse bune ca în noiembrie să fie noul președinte al Americii. Ea nu e Marilyn Monroe, ci o româncă simplă. Ei doi s-au iubit.

Povestea completă, doar aici, pe cel mai citit site din România.

N-a cedat din prima seară decât un pic, cum trebuie, regulamentar

O româncă tipică. Tipic de frumoasă, mai ales. Atât de tipică încât o chema Popescu. Mădălina Popescu. Pe Donald Trump îl chema tot așa când a văzut-o, acum 12 ani, într-un club de noapte din Miami. ”Eu sunt Donald”, i-a zis. ”Donald Duck?”, a întrebat Mădălina în glumă, deși îl recunoscuse. El a fost cucerit de umorul ei. Mare consumator de frumuseți de import (două dintre cele trei neveste ale lui Trump, inclusiv cea actuală, sunt manechine de origine est-europeană), Trump nu putea să rateze o româncă de pe listă, cu atât mai mult cu cât era convins că nu l-a recunoscut și că ea era atrasă exclusiv de bărbatul fatal din el, nicidecum de averea sa impresionantă.

Donald Trump a fost mereu un personaj care a știut să facă show.

Donald Trump a fost mereu un personaj care a știut să facă show.

În seara respectivă, Mădălina era însoțită de sora ei, Cristina, și de alte două prietene, toate românce. Trump era însoțit de avocat. Cumva de înțeles, de altfel, pentru că atunci când ești atât de bogat cum e Donald Trump (o avere de 4,5 miliarde de dolari, conform Forbes, dar de 9 miliarde dolari, conform lui însuși) e riscant să ieși la agățat fără un avocat bun. Cine știe ce promiți, cum îți petreci noaptea, mai ales când ești la Miami.
Și miliardar, te și sună a doua zi, se poate mai bine?
Cele două găști și-au petrecut restul nopții împreună și Trump și-a demonstrat galanteria când primul lucru pe care l-a făcut a doua zi a fost s-o sune pe Mădălina. A invitat-o (alături de celelalte trei fete) la ”after party” la mansion-ul lui din Palm Beach și, pentru un plus de rafinament, a trimis limuzina cu șofer să le ia de acasă. A urmat o petrecere în care Trump (”modest” cum îl știe o lume întreagă) s-a lăudat cu tot domeniul său, pe care l-a prezentat fetelor pas cu pas, de unul singur. Cât de sclipitor a fost tot, vă întrebați? Să zicem doar că petrecerile lui Jay Gatsby erau pistol cu apă.

Mădălina Popescu ar fi putut fi prima doamnă a Americii la sfârșitul acestui an, dar dorul de casă a fost mai puternic decât dragostea pentru bani. Și pentru Donald.

Mădălina Popescu ar fi putut fi prima doamnă a Americii la sfârșitul acestui an, dar dorul de casă a fost mai puternic decât dragostea pentru bani. Și pentru Donald.

Dar nici Mădălina nu era de colea. Cel mai celebru miliardar american a devenit, spun apropiații, dependent de româncă, pe care a invitat-o (da, tot alături de cele trei prietene) să-i fie parteneră, în weekend-ul următor, la un bal de caritate organizat chiar de Trump. Dornic mereu să facă impresie bună, Trump a reușit și de data asta, prezentându-le fetelor celebrul cupru Whitney Houston – Bobby Brown.

Miliardarul american s-a

Miliardarul american s-a „aprins” atât de tare după frumoasa româncă încât, la un moment dat, a invitat-o ca parteneră a sa la un bal de caritate organizat chiar de el.

“Când lucrurile deveniseră foarte serioase….”

Ce-i drept, româncele se îmbrăcaseră în rochii scurte și strâmte, crezând probabil că merg la o nuntă de la Videle, fapt ce i-a făcut pe invitații veniți în smochinguri, cu papioane, respectiv rochii lungi și clasice, să se uite chiorâș. Dar Trump nu s-a supărat, din contră, a iubit-o și mai mult pe Mădălina pentru extravaganța ei și pentru lipsa de inhibiții. A pus-o, alături de cele trei prietene, la masa centrală, ba chiar s-a lăudat cu noua sa cucerire, fie ea și cu sânii și parte din fese ieșite pe-afară.
Pe măsură ce a trecut timpul, relația dintre cei doi a devenit tot mai înfocată. Într-atât de înfocată încât Mădălina ”s-a speriat”, după cum chiar ea ne-a declarat, în exclusivitate. ”Când lucrurile deveniseră foarte serioase, m-am speriat și am fugit în vacanță, în România. Când m-am întors, l-am găsit combinat cu actuala soție, cu Melania”, ne-a spus exclusiv pentru cancan.ro Mădălina Popescu. Cine ar fi crezut că româncele frumoase se pot speria într-atât de bani?

Mădălina Popescu a devenit o prezență obișnuită în rafinatele cercuri ale high-life-ul american, însă păstrează legătura și cu vechile prietene din România, printre care se află și Vica Blochina (foto stânga).

Mădălina Popescu a devenit o prezență obișnuită în rafinatele cercuri ale high-life-ul american, însă păstrează legătura și cu vechile prietene din România, printre care se află și Vica Blochina (foto stânga).

Soțiile lui Trump, aroganțele, și glumele pe seama lui
Donald Trump a fost mereu un personaj care a știut să facă show. Controversat și extrem de arogant, ba chiar megaloman, Trump nu a ratat nicio ocazie să facă paradă cu averea sau cuceririle lui. Acum, are șanse foarte mari să candideze din partea Partidului Republican la președinția Americii. Contracandidatul lui Trump va fi unul dintre democrații Hillary Clinton și Bernie Sanders.
Trump a fost căsătorit de trei ori. Prima căsătorie a fost cu Ivana, un fotomodel originar din Cehia, relație care a început foarte interesant: cu ea acuzându-l de viol. Orice ați spune, Trump nu e un tip căruia să-i placă pașii tradiționali.
A urmat o căsătorie scurtă (circa 4 ani) cu cea care i-a fost amantă în ultima parte a căsătoriei cu Ivana: Marla Maples. A treia relație stabilă a lui Trump a urmat imediat după aventura cu Mădăina și continuă și în prezent: miliardarul este căsătorit cu fostul manechin Melania, de origine slovacă. De altfel, pasiunea lui Trump pentru fete tinere a fost deseori parodiată de comicii americani, unul dintre ei spunând că nu îl votează pe Trump de teamă ca acesta ”să nu părăsească America pentru o țară mai tânără”.
Iată cele mai bune glume făcute pe seama lui Donald Trump, mai jos.
Jimmy Fallon: ”Se pare că Donald Trump nu a mai votat de peste 20 de ani. Sau, în termeni mai simpli, Trump nu a mai votat de peste trei neveste.”
Seth MacFarlane: ”Când Trump face sex cu un fotomodel, închide ochii și își imaginează că se masturbează.” (aluzie la aroganța și narcisismul caracteristice lui Trump).
Seth Meyers: ”Concursul de frumusețe Miss SUA sponsorizat de Donald Trumptocmai s-a încheiat. A câștigat concurenta care s-a purtat cel mai urât cu Miss Mexic.” (referire la declarația lui Trump conform căreia mexicanii care vin în SUA sunt infractori și violatori și că vrea să construiască un zid care să-i împiedice să mai treacă frontiera).

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *