Am aflat adevărul despre operațiile estetice ale lui Jojo, chiar de la ea: „Acest lucru se vede!”

CANCAN.ro a stat de vorbă cu Jojo, care a mărturisit ce intervenții estetice și-a făcut, după ce mii de fani și cititori de-ai noștri s-au întrebat dacă și-a modificat înfățișarea.

Actrița Cătălina Grama este o persoană deschisă, sinceră și consideră că nu are motive să ascundă lucruri despre ea. Așadar, într-un interviu pentru CANCAN.ro, actrița, cunoscută publicului larg sub numele de Jojo, a povestit atât despre curiozotățile mondene, cât și despre cariera profesională. Un lucru știm sigur, vedeta TV are multe surprize pentru cei care o urmăresc pe facebook și blogul personal. Pentru început, menționăm că Jojo are o afacere cu bijuterii care îi merge din ce în ce mai bine. De asemenea, vedete TV postează zilnic pe blogul personal noutăți din viața sa. „Cel mai improtant proiect al meu a devenit blogul meu, acolo practic mă joc cum vreau eu, am producții online de care sunt pasionată. Mă pregătesc să lansez o colecție de vară de bijuterii. Oricine își poate achiziționa o bijuterie. De mică sunt pasionată de bijuterii. Pasiunea mea pentru pietre este, la fel, de mică. urmează să apar și într-un scurt metraj despre care nu pot să vă spun prea multe, dar o să vedeți, o să discutăm despre asta în care momentul în care se lansează „, a declarat Jojo, pentru CANCAN.ro.

Deși mulți au spus că și-a mărit buzele, Jojo susține că nu are nicio intervenție estetică la activ

Deși mulți au spus că și-a mărit buzele, Jojo susține că nu are nicio intervenție estetică la activ

„Eu nu cred că sunt slabă, scriu mereu pe blog despre asta. Cu ce mă hrănesc și ce beau. Când eram mică făceam foarte mult sport, reușeam să fac chiar și 500 de abdomene,  acum fac acasă sport, nu mai merg la sală de mult timp, de când l-am născut pe Achim, mai exact. Și așa mă mențin. Fără sport nu se poate. Cât despre operații, n-am nicio operație, intervenție estetică excepând cea de implanturi mamare.. Am un ten alb, deci nu știu cum va fi peste ani, însă totul trebuie făcut cu măsură, iar lucrurile astea îți iau din expresivitate, asta am văzut la actorii mei favoriți. Nici acid hialuronic nu am în buze. Nu mi-am făcut nimic, iar acest lucru se vede.”, a declarat Jojo pentru CANCAN.ro

Jojo are un băiețel în vârstă de cinci ani, Achim, din căsnicia cu bancherul Ionuț Gramă. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2009 iar în 2012 au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate. Copilul a rămas în grijă actriței, iar această are grijă de el că de ochii din cap. Își face mereu timp pentru a fi alături de fiul sau chiar dacă are foarte multe poroiecte profesionale care o solicita foarte mult.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *