O vedetă controversată de la noi: „Cine mă vrea mă poate avea pe 10.000 €”

Simona Sensual spune că a refuzat deja câteva oferte pentru roluri în producţiile TV, pentru că nu a fost mulţumită de sumele care i-au fost propuse. “Nu mi-aş mai risca sănătatea şi nervii pe preţuri mici, la asemenea emisiuni. E vorba despre drumuri cu maşina, nesomn, câteodată şi 10 ore de filmare odată. Cine mă vrea mă poate avea pe 10.000 de euro. Este singurul onorariu pentru care aş mai accepta astfel de colaborări”, a declarat Simona Sensual pentru libertatea.ro.

solistul-trupei-zdob-si-zdub-a-castigat-cea-de-a-patra-editie-a-emisiunii-serviti-va-rog_2

Ea spune că a avut probleme în trecut din cauza sarcinilor primite la emisiunile la care a apărut: “Mă puneau să car găleţi cu apă, eu fiind operată recent la sâni”. În ultima vreme, se vorbeşte că producătorii din PRO TV ar fi pus ochii pe Sensuala, urmând să o contacteze pentru noua emisiune “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă vedeta e hotărâtă să nu accepte o colaborare fără suma stabilită de ea.

Simona Sensual a dezvăluit care au fost onorariile primite pentru colaborările din trecut cu televiziunile de la noi. Ea susţine că a primit 2.000 de euro de la “Serviţi, vă rog!”, 3.000 de euro de la “Splash! Vedete la apă”, 1.500 de euro de la “Cireaşa de pe tort” şi 1.500 de euro de la fiecare din cele trei Revelioane în care a apărut la PRO TV. “Pretenţiile mele au crescut acum, după atâtea emisii în care am apărut”, a punctat Sensuala.

 

Sursa: apropotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *