O vrea de iubită, nu de nevastă! Inna n-are mari șanse să se așeze la casa ei cu americanul

Inna are o relaţie de mai bine de doi ani cu un renumit fotograf american, John Perez, care însă nu se grăbeşte să-i dăruiască vreun inel de logodnă şi să o ceară de nevastă.

inna-iubit-mama

Fără îndoială, Inna este adepta relaţiilor de lungă durată, chiar dacă acestea au un viitor sau nu. Artista s-a iubit ani buni cu managerul său, Lucian Ştefan, cel care, de altfel, a şi lansat-o în lumea muzicală, dar idila lor s-a terminat fără a se oficializa.

Ei bine, povestea pare să se repete. Vedeta are de mai bine de doi ani un al iubit, un renumit fotograf american, John Perez, cu care colaborează şi pe plan profesional. Nici acesta însă nu se grăbeşte să o ducă pe românca noastră în faţa altarului.

Acest fapt a fost dezvăluit chiar de o persoană foarte apropiată artistei: “Inna nu a fost încă cerută în căsătorie. Ea nu avea până acum gânduri de măritiş, dar în acest moment nu ştiu dacă îşi doreşte sau nu, e posibil să se fi răzgândit”.

Artista l-a adus pe american în România, prezentându- l şi familiei. Iar asta ar putea totuşi să fie semn că aceasta îşi face planuri cu iubitul său de peste Ocean.

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *