Oana Zăvoranu, GEST INCREDIBIL, la 9 zile de la MOARTEA mamei sale, Marioara

Duminică s-au împlinit nouă zile de la moartea Marioarei Zăvoranu. Conform tradiţiei, familia trebuia să facă prima pomenire sâmbătă, dar Oana nu şi-a făcut apariţia la cimitir pentru a aprinde o lumânare la mormântul mamei sale şi a face toate cele necesare. Primii care au ajuns la cimitir pentru a împărţi mâncare pentru sufletul Marioarei Zăvoranu au fost mama naturală a femeii de afaceri şi nepotul acesteia, care le-au dat de pomană gogoşi celor aflaţi în cimitir. La această împărţeală nu a fost prezent niciun preot care să oficieze vreo slujbă. „Atunci când se face un parastas, o pomenire a morţilor, e necesară, fără doar şi poate, o slujbă prin care să se sfinţească cele date de pomană.
unnamed_37-465x390
Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci valoarea lor e nulă. Nu ajung acolo unde trebuie. Pomenirea de nouă zile se face pentru ca răposatul să se alăture celor nouă cete îngereşti şi în amintirea ceasului al nouălea”, a explicat un preot pentru „ring”. Greşelile se ţin lanţ Oana a fost aşteptată la mormântul mamei sale, dar nu şi-a făcut apariţia decât pe seară, când a acuzat-o pe bunica ei că a împărţit mâncare în cimitir doar de dragul camerelor de filmat. Vedeta a declarat singurului post care are dreptul să o filmeze că şi ea a împărţit pentru sufletul mamei sale colivă şi cafea, dar fără să facă un eveniment televizat din asta. Nici pomana dată de Oana nu a fost slujită, aşadar, nu a fost primită. Mai mult, conform aceluiaşi preot, „e de dorit ca pomenirile să se facă legate de săvârşirea Sfintei Liturghii, aceasta fiind cea mai importantă slujbă de mijlocire pentru cei morţi”, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul Marioarei Zăvoranu.
zavoranca-si-mama_0
A dat de pomană la lăsarea serii Nici bine n-au început pomenirile, că au reizbucnit discuţiile în contradictoriu între membrii familiei Zăvoranu. „Eu am venit şi azi-noapte, dar nu ştie nimeni. Având în vedere că am fost foarte sinceră şi m-am împăcat cu toţi, cred că era normal şi de bun-simţ să îmi spună (bunica sa – n.r.) şi mie că vin aici. Am făcut pomană, am împărţit şi colivă, şi cafea. Bineînţeles, dânsa a venit cu gogoşi…”, a declarat Oana la ieşirea din cimitir la ceas de seară. Nici după moarte nu există împăcare Marioara Zăvoranu suferă, se pare, şi dincolo de moarte. Până în ultima clipă şi-a dorit o relaţie mai bună cu fiica ei. În ultimele zile de viaţă spunea cu lacrimi în ochi: „Mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva decât un pic de dragoste. Nu ştiţi ce înseamnă să ai nevoie de dragoste”. Din păcate, Oana a rămas fermă pe poziţie, iar după moartea mamei sale, ritualurile creştineşti sunt sub semnul întrebării.Sursa: ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *