(P) „Pentru mine, termenul de “femeie urâtă” nu există”

* dialog cu … promotoarea mărcii Silhouette în România Lili Baaddi

Cum v-a venit ideea acestei afaceri?

Lili Baadi

Lili Baadi

Am o experienţă de peste 30 de ani în industria cosmeticii şi înfrumuseţării. Sunt trainer internaţional, Director Tehnic al Academie Scientifique de Beaute Paris pentru România şi sunt formator internaţional (ţin cursuri şi specializări în terapii faciale şi corporale, în comercializarea produselor cosmetice, tehnici şi abilităţi de comunicare şi psihoterapia clientului) în Europa, Canada, America Latină, Africa de Nord, Orientul Mijlociu.

Aşadar, am împărţit cunoştiinţele mele în domeniul frumuseţii în întreaga lume, am colaborat cu firme de succes până în momentul în care mi s-a propus să mă întorc în România pentru un an şi am avut posibilitatea să testez piaţa. După care am hotărat să deschid Centrele Silhouette.

De unde ati început?

După ce am testat piaţa din România şi am văzut că serviciile de înfrumuseţare nu sunt profesionale, performante, am hotărât să deschid primul Centru Silhouette în zona Piaţa Unirii din Bucureşti, la acel moment având un spaţiu mic pentru a ne desfăşura activitatea. Nu mulţi au crezut în ideile mele. De fapt, aş putea să spun că sunt extrem de puţine persoane care m-au susţinut. Îmi amintesc că la început, în momentul în care am făcut planul clădirii, nu aveam atât de mult spaţiu, aşa că a trebuit să renunţ la biroul meu. Dar am zis “nu-i nimic, pot manageria lucrurile şi din recepţie”. Şi iată că ideile mele, pe parcursul anilor, au cunoscut o dezvoltare frumoasă. Acum deţin 3 Centre Silhouette în Bucureşti, unul în Constanţa şi unul în Iaşi. Mă simt extrem de împlinită datorită rezulatelor obţinute de clienţii noştri care de fiecare dată pleacă mulţumiţi şi revin la noi cu toată încrederea pentru rezolvarea inestetismelor ce ţin de aspectul fizic…

Ce înseamnã pentru dvs. o femeie frumoasã? Dar bãrbat frumos?

Conştientizarea frumuseţii este un lucru ce ţine de fiecare persoană în parte şi de mediul în care activăm. Să fii o femeie frumoasă înseamnă să te simţi bine în pielea ta. Pentru mine termenul de “femeie urâtă“ nu există. Sunt femei care şi-au descoperit atuurile şi care ştiu cum să şi le pună în valoare şi femei care încă nu ştiu ce să scoată în evidenţă. Or, pentru aceasta e nevoie de sfaturile specialiştilor. Nu există oameni perfecţi! Fiecare este frumos în felul lui, numai că natura trebuie ajutată acolo unde este cazul. Aşa a apărut cosmetica. Acelaşi lucru e valabil şi în cazul bărbaţilor. Îmi amintesc că a trebuit să aştept 3 luni, când am deschis primul Centru din Bucureşti, ca un bărbat să ne treaca pragul iar angajatele mele au venit entuziasmate să mă anunţe. Acum 25% din clientela Silhouette este de gen masculin.

Costã mult sã fii o femeie frumoasã?

În Centrele Silhouette, raportul calitate-preţ este foarte bine echilibrat. Nu sunt Centre exclusiviste astfel încât avem clientelă din categoria socială medie şi înaltă. Mai mult, fiecare client care ajunge în Centrul nostru şi îşi doreşte servicii de cea mai înaltă calitate nu pleacă fără o soluţie viabilă, în sensul că întotdeauna clientul este cel mai important pentru noi şi împreună cu clientul găsim cea mai bună soluţie. Indiferent de situaţia financiară din acel moment, clientul va avea posibilitatea să îşi urmeze visul în Centrul Silhouette.

Te poţi menţine frumoasã cu bani puţini?

Depinde cum definiţi “bani puţini“. Eu consider că nu este important cât plăteşti. De fapt, contează ce primeşti în schimbul banilor pe care-i dai. Silhouette se evidenţiază şi cu o politică de preţuri foarte bine pusă la punct, tocmai pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care doresc să se îngrijească. Este foarte important să arăţi bine pentru a-ţi asigura reuşita atât profesională cât şi personală. Trebuie să fim atenţi la balanţa echitabilă dintre calitatea serviciilor şi preţ, unde rezultatul este garantat. Aşa cum am mai spus, ca să te simţi o femeie frumoasă sau un bărbat frumos, trebuie să te simţi bine în pielea ta.

Ce ar putea-o menţine frumoasã pe o femeie? Dar pe un bãrbat?

Toţi specialiştii pe care i-am format şi cei care lucrează cu mine au înţeles că fiecare persoană este unică. Din acest motiv, în centrele Silhouette fiecărui client i se oferă un tratament personalizat, adaptat nevoilor şi aşteptărilor sale, astfel încât rezultatele să-l mulţumească pe deplin.

Pornind de la identificarea nevoilor clientului, indiferent că acesta este reprezentat de o femeie sau un bărbat, pentru a menţine frumuseţea şi sănătatea organismului, poate urma în centrele noastre diverse terapii sau tratamente precum:

  • terapiile calde cu împachetări cu alge şi nămol în combinaţie cu geluri şi uleiuri esenţiale;
  • terapiile reci combinate cu tehnici manuale de masaj, uleiuri esenţiale cu extracte de plante, măşti cu argilă verde, alge marine, oligoelemente cu efect de modelare, slăbit în centimetri, anticelulită, tonifiere cutanată;
  • Biostimularea, tratamentele cu celebrele aparate Ultratone, Super Pro, Futura Pro şi CELLU M6 sunt printre cele mai solicitate servicii în Centrele noastre, unde vedeta este Capsula Senzorială Feng-Shui cu cea mai nouă tehnologie de Spa slăbit, detoxifiere, hidratare şi relaxare; acest ultim tratament combină hidrofuziunea (amestecul a două tehnologii de încălzire – abur şi căldură extremă) cu raze infraroşii, aromoterapia, cromoterapia şi masajul cu vibraţii.

În concluzie, clientul trebuie mai întâi să ajungă în Centrul nostru unde i se va face un diagnostic corporal sau facial (după preferinţă) de către medicul specialist, apoi numai în funcţie de acest diagnostic i se vor recomanda tratamentele care pot da rezultate garantate.

Cât de mult conteazã cremele în menţinerea unui ten sãnãtos? Dar regimul alimentar?

Cremele sunt extrem de importante ţinând cont de faptul că ne expunem zi de zi la noxele din mediul înconjurător, dar şi la aditivii ce-i regisim în toate tipurile de mâncare. Oamenii sunt din ce în ce mai stresaţi, nu se alimentează natural, nu se hidratează cât este recomandat, astfel că organismul are tendinţă la deshidratare şi acumulare a multor toxine. De aceea, o dietă corectă (stabilită de medicul specialist în urma diagnosticului corporal şi facial) care detoxifică organismul şi o cremă adecvată problemei, corect aleasă la sfatul specialistului, are ca rezultat finit un ten sănătos. Toate cremele care se regăsesc în centrul nostru nu sunt nişte simple creme. Ele sunt de fapt tratamente care se mulează foarte bine pe problemele clientului şi aceste tratamente trebuiesc urmate în funcţie de recomandările specialiştilor Silhouette. Dacă aţi avea o simplă curiozitate să vă uitaţi pe conţinutul produselor profesionale pe care le recomandă Silhouette veţi constata că ele sunt pure şi concentrate pentru ca rezultatul finit să fie complet şi garantat.

Haide sã vorbim şi despre Silhouette…

Silhouette Centre de Slăbit şi Înfrumuseţare este un proiect unic, creat special pentru dumneavoastră, pentru a vă oferi tehnologia şi produsele cele mai noi şi performante, cu formule inovatoare, aparatură ultraperformantă, supraveghere medicală pe tot parcursul terapiei, personal cu experienţă în domeniu, specializat în străinătate. Silhouette mai înseamnă ambianţă deosebită şi cel mai important lucru: REZULTATE GARANTATE. Silhouette lucrează cu Dumneavoastră în interesul Dumneavoastră! Clientul nostru este o persoana activă, exigentă, selectivă, care pune accent pe imagine, conştient că acesta este un detaliu ce-i evidenţiază personalitatea. Pornind de la această premiză, am creat servicii accesibile tuturor şi oferte speciale săptămânale, adresate acelora care-şi doresc rezultate record cu o investiţie minimă.

Ne adresăm oamenilor de afaceri mereu în contra-timp, vedetelor ce vor o siluetă spectaculoasă, tuturor persoanelor care îşi doresc o formă fizică excelentă. În Centrul Silhouette beneficiaţi de tratamente corporale şi faciale adaptate fiecărui individ. Tratamentul începe cu o vizită la Medicul Centrului care face diagnosticul corporal sau facial, iar în funcţie de acesta şi de obiectivele vizate de client, specialiştii noştri recomandă tratamentul adecvat. Pe parcursul tratamentelor clienţii sunt consiliaţi, asistaţi şi susţinuţi în permanenţă în vederea obţinerii rezultatelor dorite într-un interval de timp record. Tratamentele corporale sunt recomandate în funcţie de rezultatul lipoanalizei care stabileşte cu exactitate procentul de grăsime, ţesut muscular şi apa din corp. Pe baza acestei analize, Medicul Centrului concepe şi dieta personalizată pentru Dvs. Tratamentele corporale vă ajută să slăbiţi atât în kg (de exemplu 7 kg în 2 săptămâni), cât şi în cm cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporală precum: tratamentul cu ciocolată şi 5 mirodenii, CAPSULA FENG SHUI.

Noi, doamnele, ne confruntăm cu o problemă extrem de delicată în special în sezonul cald, şi anume CELULITA – care în Centrele Silhouette poate fi combătută cu uşurinţă, cu ajutorul lipomasajului, lipodermoaspiraţiei, oxiendodermiei, completate de un procedeu unic de biostimulare (FUTURA PRO) ce ne ajută să obţinem o SILUETĂ DE INVIDIAT într-un timp record! De asemenea, clienţii noştri pot beneficia de cele mai revoluţionare tratamente faciale, precum: dubla ionizare – un procedeu unic şi revoluţionar pentru o piele mai sănătoasă şi mai strălucitoare; Hydradermie – un tratament de curăţare profundă pentru ten; Hydradermie lift – un tratament de lifting nechirurgical al feţei şi Hydradermie Soleil care ne ajută să ne pregătim tenul pentru expunerea la razele UV (în special în sezonul cald ) astfel încât tenul nostru va fi foarte bine hidratat şi protejat; acest tratament este indicat şi post – expunere la razele UV.

Aşa cum v-am obişnuit, centrele Silhouette vă pun la dispoziţie o gamă largă de oferte speciale (indiferent de vârstă, sex şi în funcţie de dorinţele şi problemele Dvs ), precum:

Cellu Happy Hour;

Corp perfect în bikini;

Slăbeşte acum.

De ce ar trebui să vină cineva la centrul dvs. de înfrumuseţare, şi cu ce veniţi în plus pentru clienţii dvs. în raport cu concurenţa?

Centrul Silhouette este extrem de complex. Oamenii pot veni la noi nu numai pentru tratamente corporale sau faciale. Ieşenii se şi pot relaxa în Centrul nostru, îşi pot recupera armonia dintre corp şi suflet, într-un loc în care le sunt trezite şi cele mai amorţite simţuri. Acesta este un nou concept de relaxare pe care îl regăsiţi în Centrul nostru şi poartă numele de SPA; aici ieşenii pot regăsi “sănătatea prin intermediul apei“ (“salus per aquam“ ). Dintre tratamentele SPA, doresc să reamintesc:

  • Capsula Feng Shui – tratament bazat pe filosofia Feng Shui ce combină aburul, infraroşiile, cromoterapia, aromoterapia, patul vibraţional, creând astfel o experienţă SPA inegalabilă. Folosirea capsulei duce la eliminarea celulitei, pierderea în greutate, detoxifierea, hidratarea şi relaxarea corpului, reîntinerirea pielii şi stimularea imunităţii.
  • Acaday SPA – tratament de top în cadrul terapiilor SPA, ce combină aromoterapia, tehnici speciale de masaj şi meloterapia. Accesoriile folosite fac din el unul dintre cele mai eficiente, sofisticate şi exotice tratamente: bambusul regal, pietrele de lună şi soare, găleţele de lemn de Wacapu din Guineea franceză. Masajul elimina stresul, tensiunea acumulată în organism, diminuează celulita, detoxifică, re-energizează şi îmbunătăţeşte vizibil aspectul pielii.
  • Manichiura şi Pedichiura SPA – sistem special de îngrijire a mâinilor şi picioarelor asemănător celui pentru îngrijirea tenului, bazat pe 4 etape: – exfoliere, revitalizare, regenerare, protecţie.

Mai mult, spre deosebire de concurenţă, Silhouette investeşte enorm de mulţi bani în personal. Oamenii noştri sunt şcoliţi, specializaţi, controlaţi şi verificati încontinuu. În accepţiunea mea, pregătirea profesională nu este niciodata suficientă, astfel încât colaborez cu cele mai importante Centre de Infrumuseţare din străinătate şi facem schimburi de experienţă tocmai pentru că vreau ca angajaţii mei să aibă o altă perspectivă şi viziune asupra acestui domeniu, şi să înţeleagă bine Conceptul Silhouette. Oricum, proba finală pentru a lucra pentru mine, sunt chiar eu. Îmi fac o programare, ei nu ştiu cine va veni, mă prezint acolo şi astept să îmi dovedească dacă sunt apţi sau nu.

Sunt de parere că serviciile oferite de noi nu înseamna un act in sine, ci un pachet de lucruri, de aceea îmi doresc să fie informaţi corespunzător toţi clienţii mei, să li se prezinte soluţiile noastre şi apoi să decidă dacă se întorc.

Produsele pe care le folosiţi sunt accesibile marelui public?

După cum am mai menţionat, raportul calitate-preţ în materie de produse este unul foarte bun. De cele mai multe ori, regăsiţi în comerţ produse cu preţuri mult mai mari decât tratamentele noastre, şi cu un conţinut de ingredienţi nocivi organismului.

Este adevărat că săptămâna viitoare lansaţi un nou produs?

Da, este adevărat. Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, fiecare lună este specială datorită campaniilor atractive pe care le oferim atât în ceea ce priveşte produsele pe care le regăsiţi în Centrul nostru, cât şi în ceea ce priveşte tratamentele. Aşadar, în luna August avem campanii atractive precum:

  • “ Mai frumoasă după primul tratament!” – un tratament facial revoluţionar ale cărui efecte sunt vizibile încă de la prima şedinţă;
  • “ Cea mai frumoasă de pe plajă! “ – un tratament inovator, complex, care are menirea să ne pregătească corpul pentru expunerea la razele UV; în urma acestui tratament tegumentul este hidratat, mai ferm şi protejat împotriva razelor UV;
  • Campania Happy Hours – ceea ce înseamnă achiziţionarea unor tratamente corporale la un preţ extraordinar de avantajos, dar cu executarea acestuia în intervalul orar cuprins între orele 10-16:00;
  • “ Învinge Celulita! “pachet de tratamente anticelulitice care îţi face coapsele suple şi fără aspectul de coajă de portocală atât de inestetic.

Şi multe, multe promoţii la produse de hidratare, lifting, anti-rid.

De asemenea, în luna Septembrie vom veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu noi oferte atractive.

Care este idealul dvs. de frumuseţe femininã? Şi de ce?

Idealul meu de frumuseţe feminină este Catherine Deneuve. De ce? Eu cred că este suficient să o priveşti! Eleganţă, feminitate, naturaleţe, proporţii faciale şi corporale de invidiat, dar mai ales o longevitate în frumuseţe de neegalat.

Ce aţi fi vrut să le spuneţi cititorilor noştri, dar nu am apucat să vă întrebăm noi?

Doresc să le spun ieşenilor că am ales să deschid primul centru Silhouette din provincie în Iaşi, deoarece acest oraş are un potenţial extraordinar datorită oamenilor care îl locuiesc, persoane îngrijite, ce pun valoare pe imagine şi ştiu că aceasta contează!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *