Pacatul pe care il face Antonia de dragul lui Alex Velea. „Nu exista”

In acest week-end, Alex Velea si Antonia vor fi nasi de cununie pentru cantaretul Boier Bibescu si logodnica lui. Pentru a putea fi parintii spirituali si in biserica, cei doi vor sa faca, in prealabil, o logodna.

Alex Velea si Antonia au acceptat imediat sa fie parintii spirituali ai lui Boier Bibescu, bun prieten cu Velea, si al logodnicei sale. Din pacate, cei doi nu vor putea intra in biserica in calitate de nasi deoarece canoanele bisericesti nu le permite sa le tina lumanarile la taina casatoriei.

Vor sa se logodeascaCu speranta ca o logodna sau o dezlegare ii va ajuta sa fie in parametrii normali, Alex Velea si Antonia s-au gandit sa treaca mai intai pe la preot si sa ceara sa ii logodeasca. Se vehiculeaza ca in acest weekend cei doi vor sa se logodeasca in biserica, iar peste cateva luni sa se casatoreasca. Din pacate, in cazul lor, acest lucru nu este posibil.

Parintele Constantin Stoica

Parintele Constantin Stoica

„Nu exista. Nasii trebuie sa fie ortodocsi si sa formeze o familie, adica trebuie sa fie casatorit. Nu se mai face nicio logodna sau dezlegare. Acum se citeste taina logodnei si cea a casatoriei in cadrul aceeasi slujbe. Nu poti sa te logodesti acum si dupa sapte luni sa te casatoresti. In cazul in care ea vrea sa se casatoreasca cu partenerul ei (n.r. Antonia) trebuie sa treaca la religia ortodoxa. In cazul ei, fiind catolica si venind de la cultul mormor este mai complicat. Trebuie analizat cazul, nu va pot spune asa la telefon. In orice caz, orice preot ortodox stie ca nu poate oficializa acesta slujba din punct de vedere al canoanelor bisericesti”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, preotul Constantin Stoica.

Urmeaza sa primeasca divortulDin pacate, Antonia nu se poate casatori inca cu Alex Velea deoarece nu este divortata. Cu alte cuvinte Antonia este in continuare doamna Castellano si asteapta de pe o zi pe alta ca Vincenzo sa-i acorde divortul pentru a putea trai linistita alaturi de tatal fiului ei, Dominic.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *