Prigoana risipeste misterul! Ce urma sa se intample intre Pepe si Oana, daca nu ar fi divortat: ”Au ramas…”

Inmormantarea Marioarei Zavoranu a impartit tara in doua: cei care-i dau dreptate Oanei, ca si-a cerut drepturile si mostenirea, si cei care o hulesc. Intrebat despre acest scandal, Prigoana, “finul” vedetei, a avut o reactie neasteptata.

Divortul de Pepe si certurile cu mama sa reprezinta, acum, multumea vida, comparativ cu tumultul pe care-l traieste Oana Zavoranu, de cand mama ei a trecut in nefiinta. Putini sunt cei care au preferat sa stea pe marginea baricadei si sa o lase pe vedeta sa-si faca treburile asa cum considera ei mai bine, iar unul dintre acestia este Silviu Prigoana, un personaj extrem de apropiat de Zavo, la un moment dat. Fara sa-si dea seama, afaceristul a facut dezvaluiri exclusive despre fostii soti:

“A fost la un moment dat o discutie, nu neaparat sa-i casatorim, trebuia sa-i ducem putin pe la biserica, intre timp s-au despartit, au divortat si Oana a ramas tot fina mea in continuare si Pepe, finul meu. Eu tin legatura cu amandoi in continuare, a fost un moment din viata depasit de toata lumea. I-am transmis condoleante finei pentru pierderea suferita, acum cum considera dansa sa-si gestioneze viata personala in continuare e fix problema dansei”, a declarat afaceristul, pentru CANCAN.ro.

Nu vrea sa o judece pe Oana

Prigoana si-a pastrat atitudinea distanta si atunci cand a venit vorba despre relatia dintre Zavo si Marioara si s-a abtinut sa faca vreun comentariu rautacios:

“Acuma nu trebuie sa luam ca atare ce s-a intamplat, sunt lucruri in subsidiar pe care noi nu le cunoastem, dar fiecare se comporta cum considera cu parintii lui. Daca asa a considerat Oana, eu ii respect decizia, nu pot sa fac nici pe judecatorul, nici pe mediatorul”, a mai spus Prigoana. Mai mult, se pare ca afaceristul a fost de partea Oanei si ca i s-a parut firesc ca vedete sa isi fi primit macar o parte a mostenirii, atunci cand a solicitat acest lucru: “Acuma eu nu mai am ce sfaturi sa-i dau, eu i-am dat un sfat doamnei Zavoranu in timpul vietii in care am spus ca averea trebuie impartita in timpul vietii la copii si trebuie dat copiilor ce merita. Pentru ca nu trebuie sa se ajunga in situatia in care au ajuns fratii Dolanescu, spre exemplu. E umilitor pentru frati dupa ce un parinte dispare de pe fata pamantului, sa te duci la tribunale si toata averea s-o imparti pe la avocati si judecatori. Copiii nu trebuie sa-si doreasca moartea parintilor ca sa le mosteneasca averea”, a mai spus Prigoana.

Prigoana si-a facut testamentul

Dupa ce a suferit un infarct, lui Prigoana i-a intrat frica in sange si a hotarat sa faca o concesiune a bunurilor catre cei patru fii ai lui, in caz ca, Doamne fereste, se intampla ceva cu el. Afaceristul ne-a declarta in exclusivitate ca lucrurile sunt perfect aranjate ca sa nu se ajunga la un scandal, dupa ce el nu va mai fi.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *